ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3935 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Po dobrých kuchařích je poptávka ´všude´ na světě.
Po špatným neštěkne ani pes v nádražním bufetu.
___
Takže – buď dobrej a nebudeš mít starosti s uplatněním.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, England1522
před 3935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kuchař najde uplatnění vždycky. V tomto oboru jsou ale velké rozdíly. Od vaření v restauraci s výplatou na černo až po vedení vlastního podniku.
2Kdo udělil odpovědi palec? England1522, briketka10
před 3935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No jestli! Kdyz budes na vareni levej, ale budes umet do vseho kafrat, dostanes se az do televize.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vybral bych si jiný obor…Vařit se můžeš naučit doma.Ale jiné technické obory už se doma nenaučíš
0
před 3935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření
skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš
dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření v přehřátých kuchyních bude
lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem dobře, můžeš
se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po jejím
absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení, řídit
případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už
proto, že hodně těch, coto dělají po letech často z kuchaření
odcházejí, je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě
nemá – invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. 🙂
Doplňuji:
Ahoj,
obor kuchař může mít dobré uplatnění. Ale musí tě to vaření
skutečně hodně bavit, abys tento obor studoval. Pokud k němu necítíš
dostatečné nadšení, brzy ti kuchaření celé dny v přehřátých
kuchyních bude lézt krkem. Je ale fakt, že pokud ti to učení půjde celkem
dobře, můžeš se pak zkusit přihlásit na hotelovou střední školu, a po
jejím absolvování pak vést nějaké stravovací či hotelové zařízení,
řídit případně kateringovou společnost apod.
Souhlasím tady s názorem, že budeš-li fakt dobrej, uplatnění najdeš. Už
proto, že hodně těch, co to dělají, po letech často z kuchaření
odcházejí. Je to nesmírně náročné řemeslo, každý na to prostě
nemá – invenci, síly, výdrž, nadšení, čas. 🙂
Upravil/a: vlasecc
0
před 3935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek