O půlnoci jsem hrál s přáteli na pc Minecraft na servru qplay, kde je hodně hekerů, a oni mně hodne zabijeli, až sem z toho dostal takovej rage, že sem začal hrozně nadávat po celém bytu. Rodiče pribehli a zmlátili mně!! Máma mi dokomce natri dny zakazala počítač!!! Chápete to? Souhlasíte s ní? Podle mne nemá pravdu, je to nespravedlivé, mněl jsem právo mít rage, kdyz mně ten kidak zabil!!! Copak se všichni lidé zbláznili??
Zajímavá 0 před 1801 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No vzhledem, k tomu, že jsi vzbudil o půlnoci lidi, kteří musí pracovat 8 hodin za mrzkej peníz každej den, jen protože tě pár pixelů zabilo. Myslím, že to bylo hodně oprávněné.
Zdroj: Mé logické smýšlení.
Upravil/a: Autista
7Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, Mc Merkurion, Kelt, Rokio, aliendrone, MasterGames
před 1801 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Rokio Nahlásit |
… ANO, tvoje máma je špatná, nechat tě v jedenácti hrát o půlnoci
hry na pc a nechat tě řvát po celým bytě, ano, zanedbala něco ve výchově
…
… a teď tu o karkulce …
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, led, Dochy, aliendrone, Edison
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Matka má vždy pravdu!!! … protože je tvá matka!!!
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, aliendrone, MasterGames
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Především bys měl hledat chybu. Třeba i u sebe. Ne nedřív
u druhých.
O půlnoci bys měl být v klidu v posteli. A když se ti nechce spát,
třeba si chvíli číst.
Hrát v noci na PC není moc dobrý nápad a řvát na plný kolo už vůbec
ne.
Nepíšeš, jak přesně tě rodiče zmlítili. Možná sis to i zaslosloužil
a počítač bys měl mít zakázaný až do vánoc. 3 dny rozhodně
nestačí.
Opakuji, večer si raději místo PC her napiš nějaké cvičení z ČJ.
0 Nominace Nahlásit |
Být tvojí mámou, tak počítač vyhodím z okna. Aby z tebe vyrostlo pokud možno něco, co má smysl. A ne nějakej jouda, který nebude umět nic jiného, než ležet u PC.
0 Nominace Nahlásit |
Nepsal jsi, že tvoje matka je právnička a má vždy pravdu? Už mě to trochu unavuje.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Edison
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No to jsem rád, že tvoje maminka je normální správná žena a ne namyšlená bohatá cinyčka , která tě celý den nevidí, jen ti někde nechává peníze a přesvědčuje tě, že ty můžeš všechno. Jak se říká. škoda každé rány, která padne vedle. A doufám, že ti dají to, co zanedbali.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Mc Merkurion
před 1800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
má, a pokud vyvádíš tak jako na odkaze – tak na psychiatrii s tebou!
https://www.youtube.com/watch?v=q8SWMAQYQf0
0 Nominace Nahlásit |
cituji: „mněl jsem právo mít rage, kdyz mně ten kidak zabil!!“ … no ty k tomu zbláznění už máš rozhodně blízko. Zákaz PC byl rozhodně správný výchovný krok, dokazuješ totiž ty sám, že na tebe má velmi špatný vliv a neumíš s ním přiměřeně zacházet aniž by to na tvé psychice nemělo vážné následky. Problém je už jen to, že z výše uvedené věty kterou si sám zplodil neumíš rozpoznat, že problém opravdu máš. Tady chtě nechtě musí zafungovat rodiče a rázně zakročit.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Chápu to, souhlasím s matkou. Jestli se někdo zbláznil, tak jedině ty. Běž se radši učit česky.
0 Nominace Nahlásit |
V tvém případě bych v zájmu duševního rozvoje dal na domáci router permanentní ban minecraft serverů a nechal tě tu hru hrát nanejvýš v singleplayeru 🙂
tobě zjevně chybí sociální interakce, protože takhle reagovat na základě toho, že nějaká hrouda pixelů anulovala virtuální ukazatel vitality tvé hroudě pixelů to už je vážný stav.
neříkám kdyby šlo o nějakou super realistickou hru která se snaží vyvolávat skutečné emoce ale zrovna MINECRAFT autoři vytvořili tak aby bylo vždy naprosto zjevné, že je to sakra jenom blbá hra !
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |