Mám se na pozoru před potravinářským zbožím z Polska. Jednak mají špatnou pověst (i z oficiálních testů), jednak jsem se dřív sám párkrát napálil.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, svůj výběr tímto způsobem neomezují ze dvou důvodů :
Nemusím to tedy řešit, mohu se rozhodovat jen podle cena/kvalita poměru. Případnou preferenci místních výrobců za mne řeší tržní mechanismy, cenová konkurence a nastavení celní politiky EU.
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Boha jeho… to je zase dotaz… 1. Jak na koho, 2. udělej si průzkum. Ale seriózní! Ne dotazováním na netu tímhle způsobem. Nastuduj si, jak se průzkumy dělaj. A myslm, že i existuje takový průzkum, ale jestli tě to tolik zajímá, měl bys být schopen informace vyhledat a pracovat s nimi.
0
před 1648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V Lidlu si vybírám polské potraviny firmy Pikok a Kania které nemají konkurenci. Je pravda, že některé byly na štíru, ale potom se kvalita zlepšila což nemůžu říct o výrobcích s českou vlaječkou na obalu.
0
před 1648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Edison: Unavuješ mě, kdybych chtěl prfi průzkum, tak ho dělám jinde. Chci se ptát na názor. Pokud ti otázka nevoní, máš svobodu na něj nereagovat. Už ani nevím, kdy naposled tvá odpověď byla cv souvislosti s předmětem dotazu.
Pak je otázka položena špatně. Vyžaduje odpověď za všechny, o všeobecném stavu. Kdyby ses zeptal jinak a to na názor jednotlivců, moje reakce by nebyla taková, jaká je. Evidentně je u tebe problém položit správně otázku.
A zajímavé je, že to ostatní pochopili.
Na úkoly, které jsou mimochodem proti kodexu, reaguješ bez okolků.