Byla učiněna všechna opatření vůči vůči lstivému vymámení
hvězdiček?
Doplňuji:
Funguje vám tohle? > http://www.odpovedi.cz/?interestType=1&interestTopic=question&interestTopicId=112486&interestCheck=st5q4bcb8e9e6inagt2ki82ct0
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, manon, johana 56, Lyn, Pájo, briketka10, anonym před 4411 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
kdyby za ty hvězdičky pak byly nějaké peníze, tak si dám tu práci, abych seděl od rána do večera na odpovědích a hledám švindle, ale takhle ne:)
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že ošetřeno není nic a celé bodování je jedna velká
legrace :) Nevím jestli je to původní veselý záměr adminů anebo tím
způsobem snámi všemi vtipkují někteří zarputilí žertéři,
každopádně je to teda džungle :D
Doplňuji:
Odkaz nefunguje, co to je?
Upravil/a: manon
5Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, pusinka50, Sůwa, briketka10, anonym
před 4411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Domnívám se, že švindle tu jsou a nemalé. Taky mi těžko asi někdo
může vysvětlit, jak během půl roku účasti na „Odpovědích“ můžou
někteří lidé zde získat zlaté „medaile“, byť by byl aktivní
sebevíc, ale možná je to můj dojem, nevím…
P.S. Odkaz nefunguje.
5Kdo udělil odpovědi palec? manon, Sůwa, briketka10, misskas, anonym
před 4411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
má pravdu a jak píše pusinka50 o švindlech sledovala jsem body
u Bohemicy a nějak ji přibývaly bodíky aniž by odpovídala, nebo položila
nějakou otázku tákže má pravdu i ona je to tu mámivé :(
Doplňuji:
na začátku věty mělo být „máš“ omlouvám se, co to zas se mnou dnes
je ??
druhý kiks, kdy příjde třetí ??
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Mně taky záhadně naskakovaly body, když jsem se blížila ke stříbru, tak teď pro jistotu raději píšu ( většinou ) do diskuze, protože o zlato nemám zájem. Je mi ale divné, že jako stříbrné mi to stejně neumožnilo nominovat odpověď. Snad tu nesmyslnost celkového žebříčku admin časem pochopí a ponechá jen hodnocení odpovědí, bez sečítání. Zatím je to tak, že kdo je tu déle aktivní nutně musí mít víc bodů a naopak v čele žebříčku jsou dávno zmizelí uživatelé. Na konkurenčním serveru poradte.cz se body po roce odečítají…
Briketko, když už jsi uvedla mne jako příklad „falešného“ bodování, musím se také ozvat. Vyznělo to tak, jako by někdo bodoval aniž bych odpovídala nebo kladla otázky, tedy že kdosi hodnotil neexistující otázky a odpovědi. Jinak nechápu termín falešné nebo „švindl“ body. Pokud je mi známo, má každý uživatel nějaký počet bodů k hodnocení, který je nějak limitovaný. A je na každém, jak svoje body použije. Sama často oboduji starší odpovědi jiných uživatelů, s jejichž obsahem souhlasím aniž bych odpovídala. Za svými odpověďmi si stojím a je na ostatních, jak a jestli vůbec, je ohodnotí. Já boduji obsah odpovědi a často ani nevím nebo si nevšimnu, kdo ji vypracoval. Na rozdíl od Briketky mi nepřipadá divné, že mi naskakují body aniž bych byla on-line. Tak to prostě je. Napíšu odpověď a půl dne třeba Odpovědi vůbec neotevřu, ale ta odpověď si prostě žije vlastním životem a někomu se líbí nebo s ní souhlasí, tak ji ohodnotí. Taková práva i možnosti prostě na Odpovědích jsou. Nemám Odpovědi k marnění času, zabíjení nudy a masírování ega. Necítím potřebu se přiřadit k nějaké skupině sympatizantů nebo odpůrců . Zatím se ke mně „místní“ chovají slušně, já se chovám slušně, neporušuji místní etiku a nehodlám si nechat kazit náladu něčím, co nemá ve skutečném životě vůbec žádný význam. Někdy mám pocit, že „popularita“ Odpovědí spočívá právě v tom, co se tady odehrává v paralelní linii mezi místní komunitou uživatelů. Prioritou by mělo být odpovídání na dotazy nebo jejich pokládání.
kurnik to se nám to zas rozjíždí :)
a to mě původně jen zajímalo, jestli člověk může poslat odkaz na ohvězdičkování někomu jinýmu nebo jestli je teoreticky možný sám sobě obodovat odpověď…že sem se vůbec ptal
Bodovat sám sobě? Nevím, jestli je to technicky možné, ale koho by to těšilo? Každý tady tvrdí, že mu nejde o body, tak proč ty konstrukce, co by bylo teoreticky možné? a s posíláním odkazů na ohvězdičkování? Také zajímavé- to myslíš něco jako rozkaz :„Boduj!“ Někdo to tady má prostě tak, že napíše odpoveď a během několika vteřin má obodováno od uživatelů, kteří se běžně už ani neangažují, neodpovídají, neptají se, jen bodují svého oblíbeného určitého uživatele. A jiný to má zase tak, že jeho odpovědi se bodují s určitým zpožděním . Nic z toho ale není zakázané nebo porušování pravidel. Každý uživatel prostě v rámci Odpovědí využívá svoje body k vyjádření svých názorů nebo sympatií. Je to určitě lepší než pokládat osobně zaujaté záštiplné „radoby“ otázky.
mě, by to bavilo, když vidím že je moje odpověď kvalitní a nikdo si toho nevšim, přišlo by mi nefér se neocenit :)
Pochybuji, že tvoje odpovědi nebo otázky by někdo přehlédnul. To se nedá…A ty kvalitní obzvlášť :)) A potom ta výživná diskuze :((
ad Bohemica, že se vůbec necháš vyhecovat?
Přitom stačí jednoduchá fakta: Samotná tato otázka o švindlech je
pokusem o švindl získání hvězdiček na tazatelovu otázku.
briketka úplně zapomíná na fakt, že body naskakují za denní
přihlášení (anž by člověk musel odpovídat zrovna v zábavě a na
přední stránce, kam většinou chodí místní remcalové).
A ještě taková malá technická poznámka, nominace se připočítávají
teprve po 10 dnech, kdy program uzamkne otázku, a tím vlastně aktivuje body
za nominaci, což je za každou 5 bodů, čili kolik nominací, takový
násobek 5.
Nevím proč mi to připomíná staré úsloví „Podle sebe soudím
tebe“.
Jako by nemohli odpustit právě ti, co trvale kralují na čele měsíčních
přehledů, že si troufl je přeskočit nějaký cizák, co nepatří do jejich
silácké party. Prý jsi už před časem dostala avízo do vnitřní pošty,
že si nějak troufáš, tak zřejmě budeš asi tušit, odkud vítr věje.
jo, interní pošta je skvělá věc :) dostávám do ní občas velice zajímavé depeše, nevěřil bys, ale někteří z tvých oblíbenců tě dokonce považují za klauna :)
Jaké vyhecování? Prostě normální akce-reakce :))
to nehle, taky nic? > http://www.odpovedi.cz/?interestType=1&interestTopic=question&interestTopicId=112486&interestCheck=uec56sc6d6p94inbprkicut9b7
to je odkaz na odhvězdičkování mojí otázky :) kdyby to nebylo ošetřený tím časově omezeným kódem, tak by mi všichni co klikli na odkaz dali hvězdčku :)))
no kdyby uzákonili tohle :))
hned bych mávala to by byl zmatek :D
http://zpravy.idnes.cz/chodci-na-prechodu-mavejte-na-ridice-zadaji-veci-verejne-podivejte-se-jak-1oi-/domaci.aspx?c=A100621_210434_domaci_iky
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |