Ahoj, chci se zeptat, jestli škodí když si dám make up na akné. A máte nějáké zkušenosti s korektory? Jaké jsou nejlepší a co je pro pleť lepší? Make up nebo korektor? Díky A.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, slipknotak před 4768 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Musíš použít make-up,který je určen na akné.Škodlivý není,ale pleť musí být vyčištěná a ošetřena krémem – použít vhodnou kosmetiku na aknózní pleť.Nanést lehký make-up a na problematická místa korektor.
Chlapi si dávají make-up,že o tom mají přehled?
Nic ve zlém,Michale a Drape!
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, Lucijej, Ančikk
před 4768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když použiješ make-up na akné, neměl by být sebemenší problém.
Sama akné mám (i když už v menším stádiu, než kdysi) a make-up používám, aktuálně mám od Dermacolu a nemůžu si stěžovat.
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, Ravenne
před 4768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řeší pouze okamžitý problém, ale dlouhodobě to zdraví příliš neprospívá
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole
před 4768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Snad neškodí, snad kromě ucpávání potních žláz, ale že by zdraví prospíval o tom silně pochybuji.
Mě osobně se makeup na ženách nelíbí. Mám rád přirozenou krásu ženy.
0
před 4768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Make-up může být z hlediska akné hodně škodlivý. Jestli máte výrazné pupínky, doporučuji hlavně make-up na problematickou pleť od https://petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/make-up-na-problematickou-plet/ je to jemnější make-up který vám neucpe póry, takže nedochází k zanešení pokožky a následnému zhoršení. Určitě se ale vyvarujte podezřele levných přípravků. Ty se vám fakt nevyplatí a ještě si to více zhoršíte.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |