Ahoj mám takový problém s podprsenkami.Všechny moje kamarádky nosí podprsenku a já ne.Nenosím ji,protože nemám proč,ale už 2× byla trapná situace s podprsenkami.No jo já ještě nepotřebuju nosit podprsenku jenže se nechci cítit trapně když jí všichni ostatní mají.Proto nevím jestli mám nebo ne.Protože nemám co nosit v tě podrpsenece,ale nechci být zase jediná co jí nemá a pak by se mi mohli smát :( prosím porad'te.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3823 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nevím kolik Ti je, ale kup si ji. Budeš si připadat víc jak ženská. A jestli seš úplně plochá a nechceš natřásat s molitanem z push-upky, tak si kup nějakou sportovní – s tím vypadá ženská energicky, má to šťávu a styl. 🙂
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?lilkasa Nahlásit |
Neuvedla jsi kolik Ti je let… Ale i když nemáš prsa myslím, že bys podprsenku klidně mohla nosit. Pokud se budeš cítit líp, nevidím důvod, proč bys ji neměla nosit ;)
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nechceš ještě chvíli počkat, tak si podprsenku kup. Změř se pod prsy ( obvod hrudníku ). Nejmenší velikost je 65 (cm) 0 (nejmenší velikost prsou), tedy dohromady 65 0. Myslím, že takovéto menší velikosti jsem viděla v Lindexu.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych si na tvým místě podprsenku koupila i když nemáš prsa, protože se budeš (před ostatníma) cítit líp ;)
0 Nominace Nahlásit |
Tak sice z pochopitelných důvodů problémům s podprsenkama moc nerozumím, ale nco sem přidám:
Pokud máš vážný problém s tím, že jseš bez podprsenky, nedá se nic
dělat a sežeň si ji.
Pokud to bez ní vydržíš, tak na to kašli. Z velké části je podprsenka
jen kulturní zvyk a zrovna nedávno jsem četl zprávu o jakési studii,
která dávala do spojitosti nošení podprsenek s vážnými zdravotními
komplikacemi.
Netuším jak kvalitní studie to byla a zda je prokázáno že problémy způsobuje nošení podprsenek, nebo třeba jiný problém, jehož existence nutí ženy tu podprsenku nosit, takové podrobnosti jsem nedohledával…
1Kdo udělil odpovědi palec? Martina S.
před 3823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě bude 38 a také nenosím podprsenku, nevidím důvod. Já myslím, že podprsenku by měly nosit ženy, které mají větší prsa, pak je to asi nepříjemné bez podprsenky, ale s mými jedničkami je to zbytečné stahování se. Nosím ji jen k doktorovi.
0 Nominace Nahlásit |
Díky všem za radu já si ji asi vezmu,protože v naší třídě se to divnými věci z podprsenkami jen hemží!!!Mě totiž dával problém ten že kdybych neměla podprsenku tak by si ze mě dělali legraci že jí nemám,což je hodně pravděpodobný.A kdybych jí měla tak by si ze mě dělali legraci že nosím podprdnu,ale stejně nic nemám což je méně pravděpodobný.Jak říkal(a) kyselina 5 tak si vezmu tu sportovní asi.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |