…a když přijdou z venku kde chytnou a snědí nějakou myš,tak jí doma vždycky vyzvrací.Nevíte co je toho příčinou?Už mě nebaví každý den několikrát toto uklízet,připadám si jako na operačním sále,všude mám rukavice,dezinfekční přípravky..Prostě hrůza,stalo se to už někomu z vás.Někdy si myslím že to kočky dělají schválně,a nechávají si to vždycky az na doma.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5322 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Moji kocouři to s oblibou vrhají na okenní parapet,tak je podezírám,jestli si tímto způsobem nějak nevyhranují teritorium,protože dříve jsem tam párkrát našla trus od kuny.
0 Nominace Nahlásit |
Mě se to sice nestalo ale tohle je příčinou přejedení..Vím, je to hrozné slovo zrovna kočku ale z 95% je to pravda. Doporučuji je, nechat pár dní doma a krmit je piškoty namočeným v mléce. Přivyknou a nebudou chtít myši. Pokud ne piškoty tak stačí koupit nějaké konzervy..:)
0
před 5322 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fuj :) Ale náš kocour to taky dělá. Akorát já sbírám střeva a nožičky po zahradě. K nám domů naštěstí nesmí (pouze v zimě a ještě za odměnu), jinak bych se k němu asi přidala. Já jsem ho jednou pozorovala jak si s myší hrál a když jsem se k němu přiblížila víc než mi bylo od něj dovoleno, tak ji rychle zabil a zhltnul. No a pak jsem ho jen viděla jak bleje. Takže si myslím, že je to i tím jak to rychle zhltnou,aby ji m to někdo náhodou nevzal…
0
před 5322 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mléko ne,. ne. Aspoň ne to běžné. kočky po něm mívají průjem. (> SinceX)
0
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek