Zdravím všechny,je mi 13 let a před týdnem mi skončila menstruace-při té menstruaci mě skoro vůbec ani břicho nebolelo a ani mi nebylo špatně.Ale teť mám problém,předešlé 2 dny sem měla krev na kalhotkách,ale myslela sem si že je to ,,posranděný" a dnes jsem se zbudila a měla jsem kalhotky celý od krve.Bolí mě hrozně břicho a je mi na zvracení.Může to být další menstruace i když jsem jí už před týdnem měla???Co mam dělat?????Mám jít k doktorovi a nebo to je zbytečné???Táta chce zajít se mnou k doktorce,ale já nechci.Poraďtze mi prosim.Děkuji vám předem za užitečné i neužitečné odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mohlo by to být způsobené antikoncepcí,tedy pokud ji již bereš,každopádně k lékaři zajděte.
0 Nominace Nahlásit |
lékařky se bát nemusíš,radši si zajdi,může to být jen z prochlazení nebo třeba i zánět,já bych určitě šla,čím dřív půjdeš,tím dřív budeš mít klid
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, 1popelka1, iceT
před 5216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když dívka začne menstruovat, trvá i 2 roky, než se menstruace upraví a bude pravidelná. Jeden měsíc můžeš mít menstruaci 2×, další měsíc, či dva ji nemusíš mít vůbec. Pokud se ale menstruace do dvou let neupraví (to znamená, že nebude pravdelná), doporučila bych zajít k lékaři. 😉
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, BEAES, kokoťenko
před 5216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože menstruovat asi teprve začínáš, bude trvat několik měsíců
(někdy více. někdy méně), než nastane určitá pravidelnost. a ani ta
u někoho ne.
Může být další menstruace. Počkej pár dní, pokud bys krvácela hodně,
nebo přestala a za týden by byla znova, potom jdi k lékařce.
Bolesti břicha jsou před i na začátku menstruace běžné. Jde o to, jak
moc tě břicho bolí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |