Dobrý den, mám zavirovaný pc… ☹ tak jsem se rozhodl že přeinstaluji win xp a smažu tím všechna data… kupoval jsem win xp original … cd jsem ztratil… ale licenci jsem našel… tak jsem si stáhl a vypálil na cd win xp… a použil jsem tu mojí originální licenci… jenže když instalaci spustím ve starém systému tak pak nejde vymazat… píše to že důležitá data které jsou potřeba k instalaci tam jsou uloženy..... nejde tedy ta instalace win xp spustit nějak jinak než přes starý systém???? zkoušel jsem restartovat pc… jestli se to nezačne instalovat automaticky při startu-nezačalo… normálně se načetl starý systém… tak že jak mám spustit instalaci jinak než přes starý systém??? :) Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 4801 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ptal jsem se přímo na Microsoftu a je nezákonné si půjčit cizí CD nebo si instalační data stáhnout z warezu.
Jedině napsat na centrálu MS a požádat o zaslání náhradního media
http://www.microsoft.com/cze/mscorp/default.mspx
Až seženete medium tak jen v BIOSu nastavíte start z CD nabootujete z něj vyberete disk, složku, proběhne zformátorvání disku pak se nakopírují soubory a několik restartu a Windows je nainstalován
Ihned pak stáhněte z WindowsUpdate aktualizace.
Četl jsem, že nezavirovaný PC bez windows aktualizací vydrží asi jen 20 minut
0 Nominace Nahlásit |
Kde jsi použil originální licenci, když jsi instalaci nespustil? Instalace se spustí tak, že se v BIOSu nastaví bootování z CD, jak píše Michal. To zvládněš a systém nainstaluješ. Větší problém může nastat při instalaci ovladačů. Jestli PC teď nějak funguje, zjisti si typy komponent a ověř si, jesti jsi schopný ke všemu najít ovladače. Jestli ne, svěř to raději někomu zkušenějšímu. Jsi si jistý, že jde o virus? Nebylo by lepší ho odstranit?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |