Hodně se mi mastí vlasy a už si s nimi nevím rady. Večer vždy před spaní si je do sucha foukám.. ráno se ale vždycky probudím s trochu mastnými vlasy :( A nedejbože, abych někam šla ještě večer..(vypadalo by to jako kdybych si je 3 dny nemyla :D) Meju si vlasy každý den. Co s tím?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4171 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lucinko,tady si to přečti:Zkus najít něco,kde děláš chybu.http://kosmeticketrendy.cz/pece-o-mastne-vlasy/
Zdroj: internet
0 Nominace Nahlásit |
Nemýt si vlasy tak často, zní to neprakticky, ale dlouhodobě by to mohlo pomoci. Pokožka hlavy se přirozeně mastí a pokud ji každý večer vysušíte, bude mít tendenci se mastít více. Když už si je potom chcete umýt, tak ráno.
0 Nominace Nahlásit |
Zaměřte se na příčinu – lidi co mají mastné vlasy většinou mají problémy se správnou životosprávou – nejezte příliš tučná a kořeněná jídla, to je základ.
Dále doporučuji pročistit organismus – stačí jen a jen čistá voda z kohoutku (nebo eventuálně balená, nemáte-li kvalitní kohotkovou vodu), denně vypijte aspoň litr této čisté vody. Dobré je doplnit jídelníček o více ovoce a zeleniny, dobrou volbou je i sója.
Pak si kupte březový nebo kopřivový šampon a s ním si myjte vlasy –
dobré je ten šampon nechat vmasírovat a to jemně – jo užívejte se
to.
No a pak je důležitá i správná teplota vody – v žádném případě
ne horkou vodu, ale takovou vlažnější, pokud jste „slabší povahy“, tak
teplou a pomalu ubírat teplotu.
Nebude tak dlouho trvat a vlasy se tak rychle mastit nebudou.
0
před 4167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jojo, mastné vlasy mě taky trápí. A fakt hodně :/ Zkusila jsem kde co, ale prostě nic nepomohlo. Max na chvíli. Za krátký čas se to zase vrátilo do starých kolejích :(
Ahoj, koukni se sem, na tento šampon https://www.notino.cz/vichy/dercos-anti-dandruff-zklidnujici-sampon-proti-lupum/. Je perfektní, mně osobně hodně pomohl a mám po problému.
Hele, chci se zeptat… jak dlouho jsi tento šampon používala, než jsi se lupů zbavila? A zbavila ses jich natrvalo?
Ano, je to trvalé. Je teda pravda, že používám jen tento šampon, ale s lupy už problém nemám. Změna jinak hned od prvního použití. Lupy nezmizely hned, ale docela rychle ano :)
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |