To neví ani ředitel školy, na níž se chcete hlásil. Určitě budou mít zájem další žáci, kteří budou mít lepší prospěch.
Pro přijetí jsou rozhodující testy z CJL a MAT – započítávajíc se 60 % a 40 % pak známky z 8. třídy a z 1. pololetí 9. třídy.
Pochybuji, že zvládnete přijímací testy. Nebylo by lepší vybrat si střední školu s výučním llistem? Pokud školu úspněšně ukončíte, , můžete si maturltu udělat dodatečně.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, Arne1, independent
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud uděláš přijímačky, které se skládají z testu z matematiky a českého jazyka, tak proč ne. Otázkou však je, zda studium dokončíš, jelikož tato škola má oba předměty, s kterými zápasíš. Nechci tě odradit, ale já jsem přijímačky udělala, hlásila jsem se z vyznamenáním a zatím bohužel maturitu nemám, utekl mi o pár bodů didaktický test z aj, jinak maturita lépe než ostatní. 1 a 2.
Upravil/a: zvonisek
0 Nominace Nahlásit |
To je konstatování (nebo výkřik radosti), nebo dotaz (jehož zápis
koresponduje s trojkou z češtiny)?
A teď se přiznej, co chceš děti v budoucnu učit, když neumíš počty a
neumíš ani napsat otázku.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Máš šanci. Možná větší než kdybys chtěl vyhrát ve Sportce. Zaměř se na předměty, ze kterých děláš přijímačky a uvidíš. Každopádně se musíš zlepšit, abys školu dokončil a měl šanci jít dál. A co chceš dělat potom, záleží na tobě, ale už dnes by ses měl pro to rozhodnout. Ale počítej s tím, že ti to nemusí vyjít, stejně jako ve Sportce. Máš připravené další řešení?
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedná šance je. Je to: se učit, se učit, se učit, jak řekl náš Vláďa Lenin (ikdyž to spíše bolševici převzali).
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… vzhledem ke stavu našeho školství je vše možné, hlavně ten obor: pedagogické >>> holt, kdo umí, ten umí, a kdo to neumí, tak to učí …
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tady je něco špatně, s takovýma známkama se dostat na sš… 😁
0
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na to jsi měl myslet dřív. Pedagogické lyceum, to znamená, že vzdělává budoucí učitele. No jestli to tak je normální, ani se nedivím, že dnes školství upadá a děti nic neumí.
0
před 1761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to je opravdu síla. Žák se čtyřkou a dvěma trojkami se chce dostat na střední školu. Moje bývalá asistentka se na SŠ napoprvé nedostala, a to mělo daleko lepší známky, a tak šla na SOU a pak na SŠ.
Prosimtě se čtyřkou na že leckdo vystuduje i doktorát. Čtyřka není problém, problém je v tom že je zrovna z matematiky (neříkám kdyby to byl dějepis a dotyčný se stal programátorem, pak je to jedno) ale matematika je takový elementární základ všeho. Pokud se hecne a počty si dostuduje nemusí ale vadit ani čtyřka z matiky
Podle tvé teorie bych neprolezl ani střední protože jsem měl čtyřky dokonce dvě. Ale byly z předmětů na kterých později houby záleželo (literatura, dějepis, chemie), šel jsem na technický obor ve kterém bylo důležité jen to, že z matematiky máte za jedna a ty čtyřky mi tak nikdy v pozdějším studiu nebyly na překážku.