Suroviny mám, chuť mám, ale nechce se mi. Mám se „nějak“ přemluvit?
„Rádobyvtipná“ silvestrovská otázka (–:
_________
Doplňuji:
Saláte jsem si nakonec neudělala, dokonce se mi přes neustálé
petardy
podařilo usnout už před 23. hodinou. Poprvé po asi 13 letech. (–:
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, gagaga, Frogman, Gestas, aliendrone před 2142 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Porušte svůj zvyk být na Silvestra střízlivá. V počáteční euforické fázi opojení se pustíte i do věcí, do kterých se vám jinak nechce. Já jsem si například před hodinou vyleštil koupelnu.
8Kdo udělil odpovědi palec? dudu, briketka10, cynique, Frogman, nyjono, Muso, aliendrone, Palpatine
před 2153 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odpoveď byla označena jako užitečná
Eh?! Ivzez…, možná mám ještě posilvestrovsky vysoké promile krve v alkoholu, ale… Vy VTIPKUJETE!! :o ;) Že by se otevřeným oknem k Vám dostaly výpary Keplerova Megacloumáku? ;) :D
Keplere, jestli v tom máš ty svoje pazoury, tak klobouk dolů! Významně popolezls na kandidátském žebříčku k titulu echtovního zločince! ;) :D :D
3Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, briketka10, Frogman
před 2152 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit |
Ivzez, vypadá to, že jste „našrot“. Na tom ale není nic zvláštního, je Silvestr. A tak zůstaňte u pití, uvidíte, že zítra se budete cítit silnější i bez nutného přežírání. Nepřemlouvejte se, je to jenom obyčejná „žravka“. Zjentek.
6Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, jepik, briketka10, Mc Merkurion, Frogman, aliendrone
před 2153 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ho budu zrovna dělat, brambory mrkev už uvařené… sice jsem líný, ale nějak na něj mám chuť… už jsem ho den nejedl.
4Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, Frogman, reika, briketka10
před 2153 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Udělej. A udělej ho hodně a někoho pak pozvi.
4Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, Arne1, Frogman, briketka10
před 2153 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nemusim.. Já mám… 😁 Takže se jdu podívat po něčom k „pití“. 😁
Stejně by byl tak na zejtřek. Se prej má nechat vodležet..
Upravil/a: Edison
3Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, Frogman, briketka10
před 2153 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ivzez>>> Sakra! Někde jsem tu psal odpověď či diskuzi (nemůžu ji najít, asi „vysublimovala“), že v právě v tom okamžiku, kdy píši, máte salát dávno hotový! :D
Drap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |