Poradí někdo.Nabízel mi rychlost 400kb/s ale realita je jen 111,4kb/s! Což je šíleně málo.A internet mi stále vypadává ještě.Půl roku se s nimi dohaduju bohužel bez ůspěchu.Poradí někdo jak sepsat dopis k ukončení spolupráce.Děkuji předem.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, iceT, tom004 před 5018 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
obraťte se na ufology ;{)>
S dopisem bych se moc nemazal.
Datum, místo
Dobrý den,
vypovídám tímto smlouvu o připojení k internetu mezi mnou a Vaší
společností uzavřenou dne… . S pozdravem X. Y
Předtím ale radno smlouvu prostudovat, jestli v ní není cosi o odstupném / poplatku při předčasném odstoupení od smlouvy
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, iceT, tom004
před 5018 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám stejný problém. Taky jsem ten co „uvěřil“. A po všech možných pokusech a různých radách i od právníka,jak smlouvu vypovědět bez sankcí,jsem se nikam nedostal. Naštěstí mi končí smlouva tak,že ji mohu příští měsíc vypovědět a tím řádně ukončit. Rada sice nic moc,ale bohužel skutečnost.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, iceT
před 5018 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
k ukončení spolupráce si připrav 3 tisícovky-viz. sazebník, jinak to
nejde.
Rychlost není garantována.
0 Nominace Nahlásit |
Jo ufon, proto mě tady nikdo ve špičce nenajde:-D
Možností je několik, ani jedna není úplně košér:-D
1, Každé tři dny ( tři měření na ufon.cz) posílat reklamaci a čekat až to ufon tak zmate, že nestačí reagovat do 30 dnů – poté můžete odstoupit od smlouvy.
2, Velmi složitou cestou přes soud, ikdyž rychlost není garantovaná, na stránkách uvádějí jakési rychlosti, které ( pokud jsou v reálu nižší) lze považovat za klamavou informaci tzv. „záměrné uvedení v omyl“. Řešil jsem to s ČOI, prý se na tom dá stavět, ale je to na dlouho.
3, Nejsnazší možnost je najít nějakou oběť a službu na ní přepsat (nemorální – účinné)
0
před 5017 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jěště jedna věc.Jestli máš aspon nějaké podklady a spojíš je s měřením a stížnostma,jak radil v bodu 1 o dohadování s UFONEM,Tak si stěžuj na telekomunikační ůřad a s jejich reakcí opakuj výpověd
0
před 5017 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |