Prosím
Myslíte že je normální, když jsem holka (17) a musím skoro každý týden, někdy i 2× masturbovat?
Dycky jsem si říkala, když se o tom psalo třeba v Bravu, že normální holka to nedělá, i když u kluků to je normální. Ale jednou jsem to ze zvědavosti zkusila, bylo to hnusný, ale pak znova a bylo to lepší, no a teď jsem na tom skoro závislá ☹
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5396 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
je to úplně normální a to, že to holky nedělají, je blbost. Každá to dělá, jen se to na rozdíl od chlapa stydí přiznat ;{)= teda pokud zrovna nemá sklony k frigiditě.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,nedělají to jenom kluci,ale i holky.Je to normální a mimochodem
zdravé: rozvíjí to sexualní fantazii,uvolňuje sexuální napětí a
v neposlední řadě jsou vyloučeny pohlavní choroby.Časem si nejdeš
partnera,ale v tvých letech nezoufej a nestyď se sama před sebou.
Ještě uvádím,že nejsi sama, onanují i starší ženy a muži.
Zdroj: studium
0 Nominace Nahlásit |
Teď,když už ti to chutná-tak je to super!Je to zcela normální-a né že můžou jen kluci.je vidět,že jsi úplně normální holka.Jen tak dál,nebudeš mít problém v sexu,budeš vědět co ti dělá dobře ,co a kde má na tebe sáhnout kluk,když se budeš milovat.Držím palce.Souhlasím s Michalem ve všem
3Kdo udělil odpovědi palec? quentos, Rohlik, JackDaniels
před 5395 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem na tom taky závislá, jinak bych neusla. Je to takoví uvolnění přebytečné energie.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si že je to úplně normální a dělá to skoro každý si myslím, pokud nemá partnera se kterým má pravidelný sex, jen se o tom moc nemluví protže většina lidí se stydí o tom mluvit.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych se asi hlavně neohlížela na nějaké „Bravo“. Je to brak a akorát to mladým lidem neustále něco podsouvá. Jestli se ti to líbí, tak to dělej dál. Není na tom nic špatnýho a dělá to každej. Jak holky, tak kluci. Stejně, jako že všichni souloží. A Bravo nečti, stejně tam řeší jenom samý blbosti.
0 Nominace Nahlásit |
Je to úplně normální. Akorát u holek se o tom tak moc nemluví 🙂 Doporučuji zkusit i nějakou pomůcku 🙂
Za mě nej toto vibrační vajíčko https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibracni-vajicka/bswish-bnaughty-classic-bezdratove-vibracni-vajicko-cerne
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |