Máte nějaké zkušenosti s onemocněním a léčbou štítné žlázy?
Existují jako podpora léků taky nějaké bylinky? Děkuji.
Doplňuji:
U manželky se jedná o zvětšenou štítnou žlázu – bere Euthyrox
100 a prý se jí to taky zlepšilo. p.s. Doplněno po konzultaci s ní.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, kvikal, aramah, anonym před 5171 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
léčím se uz několik let ale stejně mám pocit jako kdybych brala prášky teprve od včera – nějak si nemůžu zvyknout na to každej den muset snídat. Jinak jsem brala Euthyrox 50 ale o něm se říká že se „nesnáší“ s ostatními léky a já jsem trochu častěji nemocná a jelikož nejsem z těch které baví neplánově omdlévat tak mi doktor naordinoval Letrox (nebo nějak tak) Jinak v lékarně už jsou naučený že když něco potřebuju tak mi hned hlásí jestli ty léky můžu nebo ne. Dokonce mě škodí i některé nosní kapky a léky na chřípku takže ať si to vaše žena ohlídá taky ať si štítnou žlázu zbytečně nezatěžuje. O podpůrných bylinkách nevím ale hroznový cukr prospívá. Když jsem byla mladší tak si s ním i musela sladila a vůbec to nebylo špatné takže doporučuju občas koupit – sažene se v každé lékárně. Na závěr chci říct, že možná musím brát prášky a chodit na kontroly, dávat krev a hlídat ostatní léky ale pořád je to nejmenší dlouhodobé zlo, kterému může člověk čelit.
0 Nominace Nahlásit |
Mam celkem zavazne snizenou funkci stitne zlazy, leci se to praskama, funguje to dobre a celkem rychle. ale nejspis je budu muset brat do konce zivota. o zadnych bylinkach jsem teda neslysela ale to zalezi taky na tom jakou poruchu š.ž. mas. Mas nejaky konkretnejsi dotaz?:)
0 Nominace Nahlásit |
Ahojte, při snížené fukci štítné žlázy Vám mohu doporučit bylinné produkty české firmy OKG. Jedná se o alternativní medicínu, firma OKG využívá znalostí čínské medicíny a starých receptů ze 17.století s nejmodernějšími technologiemi. Vše je 100% přírodní bez chemické stabilizace a vedlejších účinků. Můžete mne kontaktovat přes uvedený web, ráda poradím a doporučím vhodné produkty. Marcela M.
Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravislaskou
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |