… vzhledem, hereckým výkonem, čímkoliv, že se prostě vymyká všem ostatním, jako prsteníček na noze?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4135 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano,pro mne to byl Leoš Suchařípa.
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Damiana, briketka10, anonym, annas, bolak
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako první mě napadl Bolek Polívka.
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, RyuzakiKate, annas, bolak
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Napříkla J. Mádl. Takového nemožného herce opravdu nejde jen tak s někým srovnat.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, bolak, RyuzakiKate, briketka10
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No tak Danny Trejo je hodně odlišný zjevem,hrát asi moc neumí,ale má spoustu malých a ještě menších rolí.Z českých mě momentálně nikdo nenapadá,kdo by se nějak lišil.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, bolak, briketka10
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak třeba Ondřej Vetchý, Karel Roden, Jiří Langmajer ( hlavně v divadle ), Viktor Preiss, Oldřich Lipský apod.
0 Nominace Nahlásit |
Johnny Depp, Vlasta Burian, Louis de Funès.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, bolak
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děláš si srandu? Moje prsteníčky na nohou jsou skoro stejný jako u mnoha héreček!
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, anonym
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Garbo. mcDowell
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, annas, bolak
před 4134 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Damiana: Ještě mě přijde zajímavý, že třeba starej hrušínskej mi připadá v každým filmu, že se zrovna chystá spát a nadruhou stranu jeho syn, hrušínskej mladší mně zase v každým filmu připadá, že je vožralej :)
U mě je to určitě dejdar, teda né že bych ho považoval za výjimečně dobrýho, možná ani né dobrýho :) ale prostě mi připadá „jinej“ v nešpatným slova smyslu.
Já mám přesný prsteníčky jako Vilma Cibulková a moje dcera jako Lucka Vondráčková. Ale to není hérečka. …asi ani zpěvačka nebo co ona vlastně je?
no dobře, a ten zvláštní herec (pro tebe)? poděl se, nesysli :) jestě ses pokud dobře vidím nevyjádřila..