Zdá se mi, že někteří lidi mají prostě štěstí na určitej typ věcí – ať si koupí jakkoli drahou či levnou, brzo jim „odejde“. Přitom s ní třeba nezachází hůř než jiní. Mně se tohle stává u sluchátek k přehrávačům – už zásadně nekupuju dražší než cca 150, do půlroku se mi odrovnaj, na značku nebo cenu nehledě. A doma máme děsnou kliku na masážní sprchový hlavice. Koupíte levnou čínskou – vydrží měsíc. Koupíte drahou, vyrobenou ve slušný zemi – vydrží třicet dní :oD Taky se vám to s něčím stává, nebo je takhle postižená jen naše rodina?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? led, dudu, anonym, arygnoc před 4886 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zákon 3:
ak sa má niečo stať, stane sa to 3×.
Tento zákon má málo výnimiek, čim sa potvrdzuje jeho pravdivosť.
Terryle,
aj predmety majú dušu, niekedy sa cítia ohrozené živočíšnym druhom –
človekom. Treba s nimi nežne, ale prísno. Už ste sa im niekedy skúsili
prihovoriť?
Ale ináč nie ste sama postihnutá štrajkom predmetov. Je to bežné. Preto sa ich toľko vyrába.
0 Nominace Nahlásit |
já mám zásadní problém s nabýječkama na telefon. když mám doma tři, všechny najednou se mi ztratí a já musím koupit čtvrtou. a když ji koupim, najdou se i ty zbylé. tu jednu si pochvaluji, protože svítí modře a říkám si, že tuhle zvlášť nemůžu ztratit a nyní nemám ani jednu. a hádej, jak sem přišel k těm třem předchozím…
0 Nominace Nahlásit |
spotřebiče ne, ale baterky do nich mi vydrží 2–3 dny (a měli by
vydržet měsíc, v hodinkách dokonce rok).
Všechny baterkové věci jsou uloženy hluboko ve skříni.
0 Nominace Nahlásit |
Stava se mi , a nejenom me , jak jsem slysela , ze vzdy po par letech " odejdou " 3 veci v domacnosti. Skoro naraz. Me odesla na Stedry den lednice , kratce predtim vysavac , a predtim urcite take neco , jen uz si nemuzu vzpomenout co. 🙂 -iv-
0 Nominace Nahlásit |
mam podobnou zkusenost se sluchatky nebo mysi k pc. at koupim z tesca za 80 korun, nebo treba drazsi za 4 kila, po par tydnech prestane fungovat jedno sluchatko, tlacitko je vyklikane a klika jen obcas nebo vickrat nez chci … zvlastni ovsem je, ze prvni moje opticka mys, kterou jsem koupil asi pred 10 lety funguje dodnes bez jakehokoli problemu. podeziram vyrobce, ze to delaji schvalne – kup, 2× pouzij, vyhod, kup, 2× pouzij, vyhod … ale kdovi jake temne sily za tim stoji.
0 Nominace Nahlásit |
Led: hmm, možná to u nás jde po násobcích 3 – určitě už to bylo víckrát :o) Je ale strašně zajímavé, že nejste jediná, od koho tohle slyším. Jednou mi jeden připitý budoucí vojenský pilot nebo dispečer (tudíž kluk celkem racionální) vážně vykládal, že se letecké katastrofy dějou v sériích po třech. Brala jsem to jako kecání lízlýho člověka, ale on je vážně fakt, že dost často se tyhle věci kumulujou. A když se může smůla lepit letadla, tak co by nemohla na jiné věci…
S tím domlouváním a nenadáváním možná máte pravdu – zabíraly na to oba moje notebooky. Současnýmu táhne na třetí rok, z toho dva se mu pravidelně občas rozsype obraz – asi něco s grafickou kartou. Zatím vždycky naskočil zpátky – po náležité domluvě :o)
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |