zjentek

Máte někdo tušení, kam se poděl Aliendrone?

Bo… Bez aliena je život na Zemi poněkud neúplný a nudný. Děkuju.

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, dust8, Savier, Disraeli před 7 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Disraeli

V naší Sluneční soustavě byl jen na výzvědy, a to dočasně. Zase letěl o soustavu dál, oblažovat je svou společností…

Ale jinak už měl tohoto webu zřejmě dost. Kdo by se taky divil. :D Už odešla spousta dobrých uživatelů. Zájem i „motivace“ opadají. Žádný přínos (jako pro něj), spíše nuda, případně obtěžování. Chápu na jednu stranu, že chybí odpovědi takových uživatelů jako alien,.. ale na druhou stranu, co to dávalo jim? Pokud to uživatele omrzí, už tu nebude mít důvod trávit čas. Nakonec (skoro) všichni odejdou.

Upravil/a: Disraeli

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Savier

Snad je zdravý a v pořádku. Mám o něj starosti. Přece jen už to není nejmladší ročník.

0 Nominace Nahlásit

led

šiel spočítať všetky dnes jestvujúce galaxie, na základe vašej predchádzajúcej otázky Kolik druhů galaxií ve vesmíru vlastně ve skutečnosti existuje?

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Je mi to jedno, o jednoho idiota míň.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Káně, nebuď drzé! Uvědom si, že na tom VUMLu teprve začínáš a stejně ses na to dal jenom proto, aby ses dobře nažral v Menze. Takže si uvědom laťku a od moudrých se drž jenom zpátky, smažko.

Ametyst

Typický havlista Káňa plive lež a nenávist, místo Pravdy a Lásky. Stále stejný arogantní dement, je jedno pod jakou nejnovější přezdívkou. A že jich tu už bylo!

Tonda Káňa

??? 😂😂😂 Jaké jsou mé další účty, pouč mě, buď tak hodná 🙏. Můžeš si pak podat ruku s Filipem84, teď se vrátil…

Není být „havloid“ a nešířit „Pravdu a a lásku“ spor? Navíc, proč jsem arogantní dement, když za idiota označoval aliendron i mě? Byl pak on také arogantní dement? Nebo je arogantní dement je ten, jehož názory se ti nelíbí?

Btw, nečekám odpověd, páč tvá arogance ti to nedovolí…

led

Disraeli, máte pravdu. Naozaj, len ste odhalili to, čo malo ostať skryté. To, že alien je tajný agent Kosmopol (vesmírnej polície) pátrajúci po… pśśśt, to je len fáma!

Disraeli

On se tím nějak netajil. 😅 I jeho uživatelské jméno leccos naznačovalo.

zjentek

Disraeli, když znáš tu jeho motivaci a důvody, zkus o změnu poprosit národ. Ať tohle zastaví! Co je obtěžování hloupých jednotlivců proti zájmu/síle byť části národa!?

Nový příspěvek