Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1629 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Žádného, je to plichta. 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? quentos, anonym, aliendrone, anonym
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden za 18, druhej bez dvou za dvacet.
3Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, marci1, aliendrone
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani jednoho.
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, anonym, marci1
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lze mít v oblibě egocentrická individua se sklonem k ohýbání pravdy vlastním potřebám? Myslím, že ne. Každopádně ale Kim a Trump jsou naštěstí ve velmi odlišné situaci, Trump si ani zdaleka nemůže dovolit to, co ve své zemi Kim, a jeho působení v politice má časově velmi omezenou platnost (zatímco Kim je tam na doživotí a nejspíš tam bude vládnout i z mauzolea dávno naložený v marinádě).
Upravil/a: quentos
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, aliendrone, Gonfaloniér
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Obaja sú predstavitelia spôsobu života nezlučiteľným s mojim
vnímaním života.
Ale vnímať ich signály je dôležité pre celý svet, aj keď sa podľa nich
svet dobrovoľne neriadi. Je nimi riadený ako predstaviteľmi ich spôsobu
života…
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Edison
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně osobně ani jeden z nich nevadí. Já musím přežít a v tom mi ani jeden z nich nepomůže a ani nebrání.
0 Nominace Nahlásit |
To je jako se zeptat jestli mám raději okurky, nebo jahody. Trump je po dlouhé době prezident, který nahlas říká, co si myslí a nejen to, co mu je dovoleno. Líbí se mi, že se veřejně přiznal, že užívá Hydroxychlorochin, proti kterému je vedena velká lobby placená farmaceutickými zloději. A řekl, že to užívají hodně lidí z tzv první linie.
Upravil/a: df
0 Nominace Nahlásit |
Místo Donalda Trumpa mám radši Timmy Trumpeta https://www.youtube.com/watch?v=ofmzX1nI7SE&feature=youtu.be&t=8 a před Kim Čongem dávám přednost Kim Chi https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001019251610 , takže jaképak „rád“ nebo „raději“! Chlapi nejsou hezcí obecně (pochopitelnou vyjímkou jsem JÁ aliendrone!) a venkoncem ono je těžké mít rád i něco tak nanicoidního, jako je ženská. ;) :D :D
0
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ať si podaj ruce a odjedou spolu někam na dovolenou. Dlouhou.
0
před 1629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
D.Trump je jeden z nejlepších než jeho tři předchůdci, v pořádí super válečník, smilník co měl potíže s Mončou, zelený a opálený humanitární blouznivec, řekne vše na rovinu, snaží se dohodnout v Afganistánu, jedná s Kimem, Čínským komoušem i Putinem a dovede perfek vytáčet písálky a skoro novináře. Pokud president Zeman má různá kouzla a provokace na pisálky odhadem 20%, tak D. Trump toto ovládá na 90% a písálkové mu to baštěj a roznášej do světa. Poradil si s Mexikány, imigranty, nemá problém s grétismem ani zelenými mužíky jede si svoji politiku bez ohledu na kvíčení okolí.
0
před 1628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kryšpíne Trump je podle tebe nejlepší proto že umí lidi vytáčet a třese si ploutví s diktátory ? 🙂 Co k tomu dodat.
jediný novinář, kterého Trump neoznačí za „skoro novináře“, je ten který s ním ve všem souhlasí … se vzpamatuj. Každý politik který útočí na novináře většinou jen nesnáší jakoukoliv věcnou kritiku protože na ní není schopen reagovat.
Kryšéíne, nějak jsi nepochopil, co „politik“ znamená. Mě přijde, že s ním už nechce jednat vůbec nikdo. Ani z jeho vlastní strany.
df: „který nahlas říká, co si myslí“ – v tomhle s Tebou souhlasím. Můj názor je, že by se ale měl nejdřív hluboce zamyslet a ty své myšlenky si trochu urovnat. Nebo radši hodně.
můj názor je, že nemá takovou moc, aby prosadil všechny věci, které chtěl prosadit a je pod obrovským tlakem. A proto jednou mluví tak, a po druhé jinak.
Nad Trumpovým lhaním se dají budovat národní statistiky viz forbes https://www.forbes.com/sites/davidmarkowitz/2020/05/05/trump-is-lying-more-than-ever-just-look-at-the-data/#59dea4801e17 … dokonce je tam v grafu vidět podíl nepravdivých výroků v čase, podle toho poznáš kdy má fakt svůj den 🙂
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |