Téměř každý den je mezinárodní den něčeho.
Marci tu zmínila mezinárodní den štěstí – 20. březen. Njn, ale 20. březen je také mezinárodní den:
Jenom pro představu, zítra, 21. března, bude mezinárodní den:
To může, oslavovatel, slavit na šichty, od rána do večera, každý den, celý rok! 😅
Přijde mi to, dávno, absolutně nesmyslné: například Den vítězství připadá jak na 8. květen, tak na 9. květen (což je v pořádku!), ovšem na 8. květen připadá, také, mezinárodní den Červeného kříže, a na 9. květen Den Evropy.
Proč? To nestačí День Победы? A že máme co oslavovat! 🙄🤦♀️
A opravdu potřebujeme, například:
Všeho moc škodí, když se něco vtlouká do hlavy methodou norimberských trychtýřů, obvykle to vede k opaku toho, co tím vtloukatel myslel.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? df, aliendrone, OmylCZ před 2 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne.
Nejvíc mi vadí dny chorob. To už je úlet, dopřávat kyslík nemocem.
Upravil/a: Ametyst
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 2 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Déšť dští ve Španělsku zvláště tam, kde je pláň.
To je jako nějaký eufemismus (den štěstí) pro SOULOŽ? Slavil bych nejraději DENNĚ, kdyby to šlo, tak i častěji. 😉 Bohužel je to právě NAOPAK, jako se vším co je fajn. 😁
Jsem na rozpacích z OPĚT chybějícího tučňáka. Tímto vytváříš „dojem nedostatků“ v havloidně prosperující ekonomice, plné Praffdy a Lááááázky! Potažmo si koleduješ o označení DEZOLÁT, Putinův/čínský/jinobubácký agent a další (nebudu se unavovat jejich výpisem). 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Je mi to jedno!
Když je mezinárodní den štěstí, tak by měl být i mezinárodní den smůly
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst: „Dny chorob“ mají ty choroby připomínat, připomínat, že tu lidé s těmito nemocemi jsou. Také to může sloužit potenciálně jako prevence. Co je na tomto špatného?
annas | 5913 | |
Drap | 4703 | |
led | 3035 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2246 | |
zjentek | 1705 | |
aliendrone | 1458 | |
ivzez | 1445 | |
elkon | 1435 | |
quentos | 1429 |
Divadlo |
Etiketa |