Prý to je filmařské překvapení roku, které je ještě o level lepší než oscarový Pianista. Nevím, zatím jsem to neviděl, takže nemůžu hodnotit, ale jen se sám sebe ptám proč by nám „mainstream“ psal o nějakém mizerném ruském filmu kdyby byl ten film skutečně mizerný? 😉
Děj filmu podle imdb.com
Daniel Cohen, virtuózní houslista z Belgie, se považuje za světoobčana,
věří v dobro a spravedlnost. Na konci února 2022 přijíždí na turné do
Kyjeva a tato cesta navždy změní jeho život. Události speciální vojenské
operace zavedou hudebníka do ukrajinské vesnice Semidveri, kde je svědkem
nelidských zločinů a krvavých provokací. Nyní je jeho hlavním cílem
nejen přežít, ale předat pravdu celému světu. Pravda je silnější než
strach.
Upravil/a: novkladislav
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? tlustejkarel, anon90, ladik00 před 462 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To je ale překvapení, odkdy je nám nabízeno ruské umění, když zde nesmí ani vystoupit světoznámá ruská operní pěvkyně, žijící v Rakousku. Dvojí metr a vstřícná připodělanost vítězí.
0 Nominace Nahlásit |
Mistrovské dílo. Pro mě jeden z nejlepších válečných filmů, které jsem zatím viděl.
https://www.afisha.ru/movie/svidetel-294663/
Upravil/a: tlustejkarel
0 Nominace Nahlásit |
Nebudu koukat, ale… Docela jsem fascinován skutečností, jak spravedlivě se na světě od nepaměti obracejí misky vah, přičemž nyní „západ zapadá a východ vychází“. Už bylo na čase, i chudí a upřímní nám mají co říci a vždy je potřeba podat pomocnou ruku slabšímu a kolonizovat. Děkuju.
0 Nominace Nahlásit |
Nějak se vám to kopírování z imdb.com rozbilo: já tam vidím hodnocení 1,4 z 10, tak to určitě není „filmařské překvapení roku, které je ještě o level lepší než oscarový Pianista“. Takže DOST TRAPNÝ pokus o proruskou agitaci …
0
před 460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst: v Rusku jsou lidé za názory zavíráni, tady si může kdokoliv anonymně šířit ruskou propagandu. Podle vás je ale problém u nás, ne v Rusku! Kdyby hloupost nadnášela …