Je to prý nějaká společnost, co radí lidem ve finančním hospodaření, s rodinnými financemi atd. Taky si můžete vydělávat u nich tím, že nabízíte jejich zkušenosti dalším lidem. Prý jen přejdete/přejdou na lepší finanční produkty a můžete/můžou získat od státu spoustu bonusů, úlevy na daních atd. Známa do toho zbantovala mé rodiče a ti do toho bantují mě. Já mám dluhy atd. a nemám náladu na nějaké šaškování atd. Prý se tam jedná i o různá připojištění, která za cca 3 roky stejně budou nutná u všech.. penzijní hlavně.. stát nám prý žádné důchody nedá a budeme muset žít ze svých úspor.. atd. atd. ..já těmto věcem nerozumím a ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI MI SEMINÁŘ A SPOLUPRÁCE S TOUTO SPOLEČNOSTÍ K NĚČEMU BUDE!!.. rodiče mi to chtějí vše zaplatit.. ale zase se někde zavazovat atd. ..nevím, jaký obrázek si o tom mám udělat.. MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST?? DĚKUJI!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr, gnosis před 4893 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
v podstate jde o to, ze musis zezacatku podstoupit seminar za par tisic (to prvni, nad cim by se lide meli trochu zamyslet, bohuzel to nedelaji), a pak uzavirat co nejvic obchodu (pojistek, stavebnich sporeni apod – vetsinou se obraceji na sve zname, rodinne prislusniky, spoluzaky) JENZE: ZFPaci ty obchody uzaviraji nikoliv ve prospech klienta, ale pro SVUJ financni prospech a hlavne prospech panacku na spici te pyramidy, protoze za to maji body do toho jejich celkoveho letadlo systemu (nasadi lidem do hlavy, ze proste POTREBUJI kapitalove zivotni pojisteni, i kdyz vydelava 13 000 hrubeho, ze POTREBUJI stavebni sporeni s cilovou castkou 5 milionu, dokonce muj spoluzak na stredni mi do oci tvrdil, ze mam zrusit SS uzavrene pred rokem 2003 (vyssi statni podpora), a zaridit si nove smlouvy jako soubezne ucty. nastesti jsem se mu vysmal. vice bodu do letadla – vice penez. za tyhle srandy klient zaplati. bohuzel pro 99% lidi ze ZFP prace s klientem s uzavrenim obchodu konci – v serioznim poradenstvi to je samozrejme zacatek dlouhe obchodni spoluprace mezi klientem a zprostredkovatelem.
druha moznost pro ZFPaky jak ziskat body do letadla: nasbirat co nejvic lidi na seminare. a tady uz se lidske najivite musim opravdu od srdicka smat:)
jen kdyby nekoho zajimalo, jak jsem k temhle poznatkum dosel :) – mam rodinne prislusniky ve financnim poradenstvi, a nekolikrat jsem byl svedkem, ze do kancelare prisla pani na pokraji slz, a kdyz se ji zeptali proc uzavirala pojistky co nemuze splacet, rekla ze nevi, ze to uzavirala se ZFPakem, a ze pry uz na nej nema kontakt/ ze uz to nedela/ ze ji neni schopen poradit co dal / ze ji to nevysvetlil apod.
zaver: ano muzes si vydelat penize (cast dostanes ty, vetsi cast
„firma“ – spis borec nekde na seyschelach:) ), cim vice lidem pokazis
zivot (nastesti jdou ZFPaci vetsinou jako prvni za znamymi a rodinou, a
neotravujou s tim ostatni), tim vic penez si (jim) vydelas. tyhle spolecnosti
nedelaji nic nelegalniho (zatim), ZFP neni prvni ani posledni. jsou a budou
fungovat do nekonecna, presne tak, jako je nekonecna lidska naivita.
Doplňuji:
financne gramotni muzete byt i zdarma…
Upravil/a: gnosis
2Kdo udělil odpovědi palec? Tom.Noddy, pokazdejinak
před 4892 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je fajn být finančně gramotný, mít v penězích pořádek a starat se o svou budoucnost. Od toho je ZFP dobrá. A proto jsem seminář podstoupil. Jenže já osobně jsem byl „nucen“ shánět další a další lidi a tenhle přístup už se mi nelíbí. Po tom, co jsem sdělil, že se tím nechci živit, že svou práci mám, a že nehodlám přemlouvat lidi do pojistek, že jsem jen chtěl býti finančně gramotný, přístup ZFP ochladl. Z „kamarádů“ byli najednou ignoranti. Takže rozhodnutí je na Vás. A taky je mínus…když po čase někdo nějaký produkt zruší, nebo neplatí…vracíte část provize. A ono vracet třeba po 3 letech např. 5.000 Kč za 3 lidi, co zrušili smlouvy…to může peněženku bolet.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s tím co píče Tom Noddy a gnosis. Mám známé s podobnou
zkušeností.
Před časem jsem potřeboval udělat pořádek ve svých financích a tehdy mne
kontaktoval finanční poradce na doporučení mého známého. Ze začátku
jsem byl opatrnej, ale dnes jsem rád, že mi poradil a tak jej doporučuji
protože ze slov svých známých vím, že je spousta lidí kteří mají
špatnou zkušenost s poradci. Pokud potřebujete informace můj poradce má
své stránky www.smsporadce.ic.cz
Myslím si, že vše je o lidech v ZFP mohou být lidé kteří dobře
poradí, ale jejich styl práce mé známé od spolupráce odradil.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek