Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s realitní kanceláří MM a hlavně teda s makléři. Já jsem na internetu našel v inzerci nádherný podkrovní byt, který nabízí právě MM reality a protože se po nějakém bytě poohlížíme, tak se ptám na vaše názory. Budu rád když mi dáte vědět.
Zajímavá 0 před 1917 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dovedete si představit, kolik má M+M reality poboček a v těch pobočkách je mnoh omakléřů? A vy se ptáte na jednu pobočku a konkrétního makléře?
0
před 1917 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak ono je to asi makléř od makléře. My jsme prodávali s MM reality byt. Makléře jsem sami oslovili skrze doporučení od naší známé a všechno dopadlo dobře, takže ono je asi nejlepší zkusit to sám.
0
před 1910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nám právník zkontroloval smlouvu kterou máme přes MM reality kvůli koupi bytu a vše je v pořádku. Zatím nemáme nic podepsaného, ale v příštím týdnu už jdeme dopilovat veškeré detaily a jdeme do toho.
0
před 1894 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jednou jsme přes m&m reality prodavali a bylo to všechno v pohodě, makléř je nás známý
0
před 1874 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já se slečnou z M&M reality spolupracuji opakovaně. Její služby mi vyhovují maximálně. Od zajištění nájemníka až do podpisu smlouvy je vždy vše tak, jak má být.
0
před 1846 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pronajímáme byt už velmi dlouho. Vždy to bylo organizované super, s nájemníky nebyl nikdy problém. Máme šikovného realiťáka.
0
před 1768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děkuji za info. Já už jsem v týdnu toho makléře kontaktoval a budeme mít schůzku. Tak doufám, že budu mít štěstí jako vy, o ten byt mám velký zájem.