Dobrý den, neví někdo jak se připravit sám na didaktický test z německého jazyka ?? Studuji dálkově takže moc hodin němčiny nemám. Ted sem si zkoušel udělal jeden test a ten dopadl katastrofálně. . Maturita mě čeká už v květnu. Díky za odpověd
Zajímavá 0 před 3526 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možností je několik. Především procvičovat slovní zásobu, které není nikdy dost. Hodí se především pro porozumění textu. Doporučuji také sledování německých filmů nebo seriálů s německými titulky a ty si překládat. Gramatika je samozřejmostí. Podle toho, co jsem se dnes dozvěděl, budou u DT také hodně zastoupeny časy a tvary slovesa „werden“, takže bych věnoval značnou pozornost i tomuto. Pokud sis dělal cvičný test stejně jako já na SCIO, tak bych to bral s určitou rezervou. SCIO je vždy těžší než CERMAT a dle mého názoru naprosto neobjektivní způsob, jak zjišťovat informace o znalostech mladých lidí a tím pošlapávat potenciály v našich řadách. Pokud sis SCIO nedělal a jsi ochoten obětovat 50,– Kč, tak bych to přece jen zkusil. Přeji nám hodně štěstí ;)
0
před 3521 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek