Dobrý den,
takto znělo zadání pro vypracování slohové práce:
Ztráta paměti
VÝCHOZÍ TEXT
Erik se probouzí v nemocnici. Z posledních sedmi dnů svého života si vůbec na nic nevzpomíná. Až příchod nečekané návštěvy způsobí, že se mu z paměti vynoří první mlhavá vzpomínka. Od tohoto okamžiku se Erikovi postupně začínají vybavovat jednotlivé události… (CZVV, inspirováno www.csfd.cz)
Zpracování: vypravování o událostech v Erikově životě, které vedly ke ztrátě paměti
Já jsem to pojala tak, že jsem psala, co te ztrate pameti teda predchazelo – jaké události (zpetne se na to postupne si snazil vzpomenout) a skoncila jsem tim, ze ta pamet se mu zazrakem vratila a ze jeho divka tam s nim travila kazdou volnou chvilku u nej po tu dobu co byl v nemocnici – muze to tak byt ci je to chybně cele?
Zajímavá 0 před 3124 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vypracování slohové práce posuzují odborníci podle daných kritérií. Uvědomte si, že náš názor nic neznamená. Nehodnotí se jen, zda práce odpovídá zadání, ale i stylizace a pravopis.
Ať již napíšeme, že zpracování je, či není v pořádku, rozhodnutí členů komise, kteří budou práce hodnotit, neovllivníme ani nezměníme.
Je mně líto, ale opravdu musíte vydržet, až obdržíte verdikt.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek