To navrhla cappuccino tady https://www.odpovedi.cz/otazky/jak-byste-ohodnotili-me-znalosti-a-dovednosti-ohledne-procent-a-kupeckych-poctu.
A, zamysleje se nad tím, čistě soudím, že má pravdu:
Nenapadá mne jediný zápor, který by to, že by byl Don Rokio de la Kaufland y Znojmo, presidente del Club de autistas de Czecoslovaquia y patrón de los pasos de peatones y controlador de maquina de cafe y bandido de monedas de los carros y el dueño de una tableta plana y lenta minister financí, způsobilo.
Ani jeden! Měl by práci, a to hezky placenou, měl by svou důležitost, arciť by tam byl jenom pro okrasu, tak by méně kušnil a otravoval. Pokazit by neměl co, klikihák na papíru a zvednout ruku při hlasování by zvládl (z asystentką dotykową, Don Rokio de la Kaufland y Znojmo, presidente del Club de autistas de Czecoslovaquia y patrón de los pasos de peatones y controlador de maquina de cafe y bandido de monedas de los carros y el dueño de una tableta plana y lenta už na to má „zácvik“ ze školy!).
Tak co: měl by být minister financí, nebo neměl? Nebo by měl být minister něčeho jiného? 😈
P. S. Na obrázku je nový stejnokroj pro ministry financí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 259 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ne, neměl, protože ...:
Protože by mohl být vedoucím technického rozvoje v Bohnicích, v Dobřanech, nebo v Kateřinkách. A ve volných chvílích by mohl učit klienty jak „stolkovat“ občany, nebo otravovat důchodkyně před Kauflandem.
Upravil/a: elkon
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
Ne, neměl, měl by být někde "výš", jako v parlamentu EU, nebo president republiky, nebo tak něco.
V parlamentu by se uhnízdil a moc by se nenadřel. Ministr financí by měl být ten nejlepší z oboru.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, měl! 😎
Pořád lepší než ta ropucha Stanjura, která chce nechat vyhladovět všechny důchodce. I já bych byl lepší minitr než tenhle klaun
0 Nominace Nahlásit |
Ne, neměl, protože ...:
Nehtěl bych být ministrem financí, protože mi práce dělníka v chráněných dílnách (chráněné pracovní místo) vyhovuje, prodávat moderní umění na internetu nestojí skoro žádný můj čas, ačkoliv mi téměř nic nevyneslo, tak i to mě naplňuje a o povolání drobného investora se tady moc nerozepíši (rodina si to nepřeje, abychom o tom na net psal), ale tato výdělečná činnost mi zatím vynesla v dlouhodobém průměru několik tisíc korun českých za měsíc, takže si myslím, že práce ekonoma mi jde alespoň dobře.
0
před 260 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Don Rokio de la Kaufland y Znojmo, presidente del Club de autistas de Czecoslovaquia y patrón de los pasos de peatones y controlador de maquina de cafe y bandido de monedas de los carros y el dueño de una tableta plana y lenta: Ty se nevyjadřuj, to posoudí jiní, kvalifikovanější; to máš něco, jako volby: Ty chtít můžeš, ale musí chtít také jiní. No, tak tady je stejný princip, akorát e contrario: Ty chtít nemusíš, ale záleží na tom, jestli budou chtít jiní! 🤷🏽♀️
Ber to tak, že bys byl první minister financí tak, jak to má být: Ty bys, sice, nechtěl, ale byl bys do toho „nucen“. Tak to má, totiž, být! 😎😜
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |