Dobrý den, včera nad ránem nám umřel kocour, máme ještě druhého, který o tom ví, dokonce ho i viděl…Ale nebude si myslet, že jsme ho vyměnili, když si v pátek pojedeme pro nové kotě? On totiž pořád toho druhého hledá… :(
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? manon, iceT, johana 56, Sůwa, Damiana před 4472 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne,nebude si myslet,že jste kocourka vyměnili.Stýská se mu,hledá bývalého parťáka,ale nové kotě mu smutek brzy zaplaší.Děláte dobře,že si pořizujete nové koťátko.
0 Nominace Nahlásit |
Měla jsem kočičí dvojčata a vloni kočičku musel veterinář uspat, protože měla vnitřní zranění. Přivezl ji v otevřené přepravce, kocourek k tomu jen přičichl a od toho dne se nastěhoval ke mně do postele. Chodily k nám na jídlo další kočičky, chtěla jsem mu některou vzít domů, ale jasně dal najevo, že nemá zájem. Nové kotě bude tvému kocourkovi jinak vonět a nejspíš chvíli potrvá, než si na ně zvykne.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Zvířata smrt dobře chápou, ono „hledání“ je spíše takovým vzpomínacím rituálem, kterým zároveň dává průchod stesku.
0 Nominace Nahlásit |
Je, tohle zrovna řešíme taky. Na netu jsem našla info, že je i možnost krematoria. Máte s tímto zkušenosti?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi to krematorium zvířat Praha nakonec oslovila? Jak jsi byla spokojena s jejich službami?
Já jsem slyšela perfektní reference na službu kremacezviratusti.cz. Už to zjišťuju, až budu vědět víc, dám vědět.
Ahoj, tak co, oslovila jsi kremacezviratusti.cz? Jak jsi byla spokojená? A co upomínkové předměty? Nechali jste si nějaké udělat?
Těch upomínkových předmětů tam mají opravdu hodně. A jsou to milé věci, co zachovají vzpomínku na mazíčka. Určit doporučuju minimálně urničku.
My jsme u nich úmrtí a poslední rozloučení řešili a byli jsme spokojeni moc. Ty už jsi jejich služeb využila?
My jsme krematoriumzviratusti oslovili proto, protože v okolí je to jediná služba tohoto druhu. Navíc jinou možnost jsme neměli (vylučuju veterinu a kafilerku) a co nás přesvědčilo, to jsou ty jejich upomínkové předměty.
No, kafilerka jako rozhodně ne :( To bych já nemohla přenést přes srdce, kdybychom po tolika společných letech a lásky zvolili tento způsob odchodu :(
Jakože tohle vůbec… ale chápu, že někdo nemá jino možnost, no… I když teda ta kremace zvířat je dostupná hodně lidem. Mají pobočky v Praze, Plzni, Ústí a Budějovicích.a
Zatím jsem to nemuseli řešit, ale už máme info, že až ot přijde, tak oslovíme krematoriumzviratpraha. S nimi má celá řada lidí super zkušenost, tak je oslovíme i my.
Ahoj, prosím, chtěla jsem se zeptat… Už jste to krematoriumzviratpraha olsovili? Jak jste byli spokojeni?
Ahoj, ano. My máme krematorium v Ústí. Oslovili jsme je, když nám zemřel pejsek. A byli jsme spokojeni. Bylo to důstojné rozloučení.
Ahoj, když jsme u tohoto smutného tématu, měla bych dotaz, jak řešíte pohřbení? Na zahradě, vet nebo jak to řešíte?