Ano. V pondeli jsem si koupila v lahudkarstvi syrovou pomazanku s cesnekem
a paprikou. Chutove byla moc dobra. Ale po konzumaci me na pul dne vyradila
z provozu!! Clovek se uci porad!
1.tuhle pomazanu si uz nikdy nekoupim'
2. pokud si budu kupovat hotovou pomazanku nebo treba vlassky salat, tak nikdy
ne v pondeli. Kdovi, kdy ho delali?
0 Nominace Nahlásit |
Ale to víš, že ano!
Ne, nebudu konkrétní. Ne, že bych se styděl, nebo tak něco, ale konkrétně už si to nepamatuju, bych kecal. Zase to nebylo „včera“, jo, ani letos, a zase to nebylo jednou, takže, sorry, fakt už podrobnosti nevím.
Ale obecně stačí málo: chycené maso od kosti (koleno, nebo třeba žebra, prostě kde je špik) a nevšimneš si toho, nebo mleté maso je na to náchylné. Tam stačí relativně málo, v tom distribučním řetězci, aby byl problém na stole.
Tím, že já mám ve většině jídla „tunu“ chilli a česneku, případně i zázvor, tak i když se něco takového „zadaří“, tak to tou sračkou skončí málo kdy, ale – jak říkám – zadaří se, kdo nic nedělá, nic nepokazí.
Docela „past“ jsou mléčné výrobky, smetanové omáčky, mléčné polévky, já to třeba v létě vůbec nevařím, protože omáčku dovaříš, musíš ji nechat zchladit mimo chladničku, a i když jí zavčasu zachladíš (a já mám v lednici fakt kolem 1–2°C maximálně), tak to ohřeješ, a už to smrdí. Ale tak já obecně mléko moc nejím (nejsem kojenec 😆, tady máme jiné „kadety“ – ze školky! 🤪🤓).
Nebo si vezmeš jogurt, gulášovou polévku, pívo a větrník, na oběd. Většina lidí nechápe, že se z toho neposeru. Neposeru. 🤷♀️
A taky to vůbec nemusí být v tom, že v tom jídle je něco špatně, jo, můžeš to mít z nějakého pití, nebo bůhví z čeho. Můžeš se kvalitně zesrat i z psychických příčin, arciť bys se, snad, divil, není to nic výjimečného, u úzkostných lidí. Těch možností je! 😀
0
před 531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vycvičila jsem se v tom, že tělo si řekne, co nemá rádo, a vždycky mě upozorní. Ne že bych něco očekávala nebo predvídala a měla předsudky. Vím, co mi nedělá dobře, tak se tomu vyhýbám. Občas se to stane po černém nebo zeleném čaji : asi mi hodně vadí pesticidy, a ty nevyčtu ve složení.
0
před 531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |