Jsem tady právě rok a mám dojem, že to spěje od desíti k pěti. Opravdu zajímavá a smysluplná otázka či odpověď tu začíná být vzácností. Nebo je můj dojem neopodstatněný? V čem si myslíte, že to asi je? Za plus považuju, že ubylo neurvalého a sprostého chování. I když ne tak docela úplně, někteří to dokážou i bez použití neslušných slov.
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Emefej, marci1, Klaproth, orwell, Rokio, Kulpix před 2902 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máš pravdu. Nepamatuji se, že bylo bylo někdy horší. Vulgarismy, napadání, hodnocení zcela chybných odpovědí je dnes na denním pořádku.A čím to je ? Těžko říct. Zřejmě tím, že spousta moudrých lidí odešlo a spousta současných se snaží vymýšlet otázku jen pro otázku a to že jsou často primitivní a pozbývající smyslu nikomu nevadí.
0 Nominace Nahlásit |
Já si naopak myslím, že úroveň stále stmě stoupá. Co já jsem se tu už dověděl…
0 Nominace Nahlásit |
Sleduju to tu už dlouho, i když někdy jen nakouknu a mohu pouze konstatovat, že úroveň klesá pomalu, ale jistě :'(
0 Nominace Nahlásit |
Kvalita stránky kolíše ako morský príboj na pobreží.
Niekedy je láskavý a podporuje zeleň, niekedy zas ničivý a všetko čo má
v ceste, likviduje ako niektorí „hrdinovia“, či skôr barbari túto
stránku. Čo bolo rokmi budované v zlomku sekundy ničia.
Parafrázujem slová slovenskej hymny:
Zastavme ich bratia, veď sa oni stratia a stránka ožije…
0 Nominace Nahlásit |
Úroveň je nevalná, podívej se třeba na toto otázku http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-je-to-s-homeopatiky-ma-voda-pamet a zejména na to, která odpověď byla nominována jako nejlepší.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kepler
před 2901 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vidím to asi tak stejně. Ubylo vulgarit, ale mám pocit, že se někteří tazatelé předhání v tom, kdo položí „nejblbější“ otázku. O nominacích ani nemluvím. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že jo. Právě letos v červenci. To jsem byl na dovolené. Občas jsem nakouknul a přemýšlel jsem, že Vás opustím, protože to tu bylo v červenci o ničem. Naštěstí jsem zůstal. Neurvalého a sprostého chování ubylo, protože oni uživatelé dostali ban. Tak asi proto.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Pentomino: tam jsem byl loni taky a po dvou měsících jsem měl tamního admina po krk. Byl to neskutečný vůl. Netvrdím, že tady je admin ideální, ale jde to.
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |