Mám problem… Mikrofon mi jde strašně potichu… v nastaveni to mám nastaveny na max. ae furt nic.. kdyz mluvim do mikrofonu ze vzdalenosti 1cm normalne jak mluvim treba ve skole, tak se slišim v reproduktorech. nevíte nekdo co stim?? Jesli by ste se chteli na neco zeptat pište na email : Dodys47@seznam.cz … potřeuju stim fakt pomoc. dekuju DoDo
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5354 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Start>Spustit
Napsat sndvol32
Přes nastavení si nastavte, jaké ovladače se mají v programu zobrazit (Možností>vlastnosti).
Zaškrtněte hlavně věci jako:
front pink in
rear pink in
mic in
(někdy se to značí různě)
Jakmile se Vám tento ovladač zobrazí v okně nastavení hlasitostí, tak jej ztlumte zaškrtnutím příslušného políčka. Tímto jste ztlumil VÝSTUP mikrofonu do reproduktorů.
Nyní jděte do zase do toho nastavení, kde jste povoloval zobrazení ovladače mikrofonu, a zvolte jako zařízení VSTUP (input), ale ne digital input, jen input.
Ujistěte se, že je zaškrtnuto zobrazení Mic volume (nebo něco podobného), nebo nejlépe zaškrtněte vše. Potvrďte OK. V s posuvnými ovladači zaškrtněte ztlumit u všeho, kromě mikrofonu. Ten zvolte na max. Možná to bude až moc, tak kdyžtak vyzkoušejte, jak to funguje a dle potřeby upravte. (Někdy jde jednotlivé vstupy jen zltumit a povolit, a hlasitost se nastavuje posuvníkem úplně vlevo, pro všechny vstupy společně.
Pokud hlasitost nebude stačit, dá se ještě povolit mic boost. Ten budete muset pohledat, jelikož se liší jeho umístění.
0
před 5354 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |