Ženy a dívky mezi sebou probírají snad všechno i to, když se jim
líbí nějaký muž/kluk, tak by mě zajímalo, jestli to mezi sebou řeší
i muži.
Nemám na mysli to, že jdou kolem pěkné holky a řeknou si mezi sebou: Jé ta
je fakt hezká, ta by stála za hřích..atd. Myslím jako když by se chtěli
pokusit navázat se ženou něco víc, ale zatím s ní ještě ani
nemluvili.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, Agneta před 3529 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím o nikom,kdo by říkal o nějaké ženě že má krásné ladné pohyby a zvláštní kouzelný šarm v očích.Slýchávám něco jiného…:-)
0 Nominace Nahlásit |
Jediné co slýchávám a i sám používám jsou pouze věty…
Tu bych přehnul…
Dal bych jí šanci…
No co, když je nouze vezmeš i tuhle…
Postavičku má luxusní, bude mít i dobrou ***…
A ne!Opravdu jsem nikdy neslyšel od hetero chlapa větu:
Ona má tak krásné vlasy, oči a ten charakter!…
Ta halenka je nová?--- Ne!Vypraná v Perwollu…
Koukej jak jí ladí boty s kabelkou!…
V jednoduchosti…Chlap si zapíchá, a podle toho usoudí jestli do toho má jít. Žena si zkontroluje stav jako je majetek,plat,pozice a jestli ho chce tak mu později roztáhne.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že spíše ne. Muži se cítí jako „lovci“ a spíše se pochlubí, až nějakou ženu „uloví“. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Agneta: On ti řekl přesně jak to je :) možná tomu ty ani nighe neuvěříte, protože jste to nikdy neslyšely, ale neslyšely jste to právě proto že jste byly přítomny. Stačí se podívat na jakoukoliv třeba i zpravodajsou stránku a projet si nějaký články, ať už jsou o čemkoliv, a hlavně diskuze :)) Já jsem kolikrát narazil na nějakou zprávu, uvedu příklad, třeba o bioložce která se dobádala nějakýho převratnýho objevu který absolutně změnil chápání fungování lidského imunitního systému, ale ať už je támatem článku cokoliv, tak když je tam obrázek té slečny a ta je aspoň trochu obličejově symetrická, tak když si pročteš diskuzi tak třetina komentářů bude mít formu: „tývole, tak tu bych píchal“
… a takhle to funguje i v reálu, když se spolu dva průměrní chlapci/muži/kámoši/známí/kolegové baví…ať už je to, na lavičce, na ulici, v práci…a projde kolem nich hezká holka nebo ženská…tak komentáře které bude mezi nimi následovat, ve chvíli kdy bude dotyčná dohledu nebo lépe řečeno z doslechu, budou ne nepodobné tomu co ti tu vylíčil Awe..
0 Nominace Nahlásit |
že by? :DDD
stalo se právě včera:
on: „teď jsi ale měla perfektní orgasmus“
já na to v duchu: „ale kdepak, jen jsem se chtěla kouknout kolik je
hodin“, – a ve skutečnosti jen ůsměv…co mu budu kazit radost né?
(šla jsem do předklonu za současného vzdechu)►:DDDDDDD
no, náhoda:DDDDD
ale pěkná, né?
viz má odpověď..žádné romantické fantazírování co se týče rozmluvy mezi muži o ženách nečekej, ale podle toho že považuješ Aweho příspěvek za „šokující“ (jak píšeš) hádám že mu až tak moc nevěříš a myslíš že jeho odpověď je úmyslně šokující, za účelem, já nevím, třeba aby se stal středem pozornosti nebo tak něco, ale to tě asi zklamu :) pokud si totiž opravdu myslíš že obsah který uvádí je naprosto mimo realitu, nebo to platí jen pro nějaké miniaturní okrajové části mužské populace, tak žiješ v pohádce… takový my prostě jsme, a Awe to vystihl ve své odpovědi vcelku věrně.. :)
boláku, ty jsi ale prasák :DDD
tak když je tam obrázek té slečny a ta je aspoň … <
a není to tím, že čím je žena inteligentnější, tím více je sexy? > i když jinak vlastně hezká není?
když píšu „my“, myslím chlapi obecně, na mě konkrétně to prosím nevztahuj, takový už je náš druh :)
a jestli to dotyčný řekne nebo neřekne nahlas..co na tom záleží? stejně si to minimálně myslí.. a ty co bys nazvala „slušnými hochy“ (narozdíl od těch prasáků co to řeknou nahlas) jsou prostě jen introverti
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |