Nevidím v tom nic odborného, plácá „páté přes deváté“. Jsou to „fantasmagorie“. Jen se předvádí. Má opět předváděcí období, nebo jej pustili z pakárny, tak „upouští páru“.
Upravil/a: elkon
4Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, aliendrone, Filip84
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Snad jen na obchodní akademii ve Znojmě. Všude jinde by ho druhý den vyhnali.
4Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, aliendrone, Filip84
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Někdy mám pocit, že mládež, ve školách včí
i „Koubové“ a že řada jejich rodičů zkoubovatěla 😕
😉
https://www.odpovedi.cz/otazky/kdo-je-to-guru-vit-kouba
4Kdo udělil odpovědi palec? Drap, jirka F, aliendrone, Filip84
před 23 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě by mohl být profesor na pseudofilozofické fakultě, nebo spíš pseudoprofesor.
3Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, aliendrone, Filip84
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiřík, uniká ti jaxi základní pravidlo, jakási podstata selektivního řazení ve společnosti:
KDO UMÍ, TEN UMÍ, KDO NEUMÍ, TEN UČÍ!
2Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, aliendrone
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, je to obyčejný magor.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, jirka F
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednoduchá odpověď: dokonce i na universitě – mohl by být profesorem na Univerzytě a visoké škole Osoblašska! 😎😂
Komplexní odpověď: Víta Koubu jsem si, svýho času, docela prolustroval. A na webu se o něm dá najít, prakticky, cokoli – tedy pokud víš a rozumíš.
Vít Kouba je (pravděpodobně hebefrenní – nejsem lékař ani jasnovidec!) schizofrenik, sebestředná pathologická osobnost, která trpí narcistickou poruchou osobnosti.
Podle jeho vlastních slov pochází z rodiny katholického kněze byzantského rithu, který však, s ohledem na okolnosti 50. let, normálně pracoval ve fabryce. Vít Kouba se sám pyšní, že vystudoval při škole magistra práv, magistra theologie a ekonomie, a na polské universitě filosofii. Ovšem pak to pokračuje, že pracuje jako právník na magistrátu a má manželku – což, samozřejmě, pravda není – nepracuje, má invalidní důchod (na nějakým fóru, kde rovněž „oblažoval“, to o něm někdo napsal).
Akademické vzdělání mít může, vyprofilujeme-li si jeho intellekt skrze frakmentaci psychosou, jeho vyjadřování by tomu odpovídalo. Ale také nemusí.
Vít Kouba je však „zajímavý“ úplně jinou věcí.
Já jsem podobné hebefrenní schizofreniky poznal, projevují se velice podobně, jako Vít Kouba. Vít Kouba vyčuhuje rozsahem své „činnosti“.
Vít Kouba, skrze psychosy působení, má neodbytnou potřebu (bažení) publikovat ta svá „moudra“ všude, kde to jenom jde. Vytváří si sám o sobě illuse, pseudoilluse, domněnky, alternativní realitu, protože – objektivně vzato – jeho život stojí za hovno. Logicky, stěží najde spřízněnou duši, která by byla s to snášet ty jeho „výlevy“ v reálném světě.
A tak o sobě tvrdí, že je psycholog, absolvent 30 universit, pracuje na magistrátu, je duchovní vůdce, guru a bůhví co ještě.
Na psychiatrii se léčil, jestli jen ambulantně, nebo byl i hospitalisován, opravdu netuším, ale za Husáka bych rozhodně předpokládal spíš to druhé.
Vít Kouba „zasere“ jakýkoli blog, web podobný tomuhle, sociální síť (měl účet i na libimseti.cz, než ho tam zaBANovali), cokoli, kdekoli, kdykoli. Jeho myšlenkovým pochodům rozumím (ale jen do určité míry!) já – není co řešit, prostě psychotik, těžký, honě těžký – to ty a druhý „vévoda“ jste proti němu beránci (ale: co není, může být! 😈)
Povinně léčit se nemusí, protože není nebezpečný sobě ani okolí. Bloumá po Starým Městě a Novým Městě, fotí lidi, a když nebloumá, vypisuje ta svá „moudra“ – na svůj blog, má YouTube kanál, tady, na zpovědnici, atd. atd. atd.
Není potřeba ho řešit – nahlásit, počkat až ho admin zaBANuje i tady. Celý příběh!
2Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, aliendrone
před 19 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
Jinak je to „psycholog“ https://citymart.cz/psycholog/praha/vit-kouba/ 😂😂
Aspoň víme, kde bydlí 😈
zjentek: pravidlo je neúplné. Chybí tam „… a kdo to neumí ani učit, kontroluje ty, co to učí.“
annas | 5913 | |
Drap | 4704 | |
led | 3036 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2246 | |
zjentek | 1707 | |
aliendrone | 1458 | |
ivzez | 1445 | |
elkon | 1437 | |
quentos | 1429 |
Divadlo |
Etiketa |