Proč ne. Nic ti nebrání. Vyřídit si živnost, povolení a schválení od hygieny, kde a jak to můžeš vyrábět, a kde a za jakých podmínek prodávat a už se penízky sypou.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych těch 31ˇ% arašíd a palmáč, máslem „neředila“.
Je drahé, brzy žlukne a nikdo to kupovat nebude. Škoda másla.
Leda bys tím natíral nějaký cukrářský výrobek, který by byl někdo
ochotný zbaštit 😉
Samotné to bude neprodejné (složení) a drahé. Kdo by ti to „pokryl
ŽL“......
Zkus přijít s lepším nápadem 😉
0 Nominace Nahlásit |
Když se podíváme s čím vším se páni podnikaví velkomožní nestydí obchodovat a spotřebitel se toho neštítí, nemůžeme se otázce divit. Děkuju.