Dobrý den, myslíte si, že je možné naučit morče chodit na jedno
místo, nebo alespoň ten počet míst snížit? jak?
Doplňuji:
Třeba do rohu v keci dřív to ta dělalo, ale ted´ se roztahuje.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4516 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Zmenšením plochy, po které se morče pohybuje, se automaticky zmenší
i plocha na které se morče vyprazdňuje.
Doplňuji:
Podívej se, já ti to říkam jak to je. Čistě matematicky, máš morče
o rozměrech 15×10 cm, který ti zakadí plochu o rozměrech
900cm2. Můj způsob řeší tvůj problém.
Všimni si že po zmenšení prostoru určeného k pohybu morčete se zmenší i plocha zakadění > http://img.pictureup.cz/24062012/d4129735b45861e737294379b8f31852fbbbbf7a.jpg
Upravil/a: bolak
4Kdo udělil odpovědi palec? barnajka, briketka10, anonym, anonym
před 4516 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?barnajka Nahlásit |
Moji známí chovali morče navolno v bytě a chodilo jim na kočičí toaletu.Asi se tedy čistotě naučit dá.Z malého prostoru k „bydlení“ kde mělo i záchůdek postupně zvětšovali prostor volnosti-výběhu a toaleta musela být vždy na dohled a v dosahu.Když už morče bezpečně zvládalo čistotu v jedné místnost,otevřeli dveře do druhé a záchůdek přistrčili do rohu bližšího dveřím.Prostě bude to chtít určité úsilí z vaší i morčecí strany a hodně trpělivosti ze strany vaší.A stejně si myslím,že některá morčata mají na určité věci větší talent a jiné méně…:D
0 Nominace Nahlásit |
Morče je „naučené“ chodit do rohu. když tam má hodně mokro, jde do dalšího. A až je mokro ve všech rozích, chodí doprostřed. Bude chodit zase do rohů, když se mu vymění podestýlka.
2Kdo udělil odpovědi palec? barnajka, SajmonModer
před 4516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlodavci co mám s nimi zkušenosti já chodili vždy na jedno místo ( nepočítám bobky ty jsou často i někde jinde ) , ale jinak by to bylo jen v případě že by si měnila jen tu část se záchodem tím pak dává najevo hlodavec ať to vyměníš celé ..
0
před 4516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek