Ať je to na PC,v tramvaji,hodiny doma…vždy se kouknu v ten samý čas.Jsem z toho udivená a nevím o co jde?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, dougie před 4906 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Poslala bych vas k psychatrovi .. ale – jelikoz ja se zase casto divam , kdyz je 22.22 , tak je velka pravdepodobnost , ze by jsme se tam setkali. 🙂 Nedavejte tomu zadnou vahu a kdyz se budete " bat " , zkuste si davat na buzeni na mobilu alarm na 11.00 , a pak budete vedet , ze se nejmene pul hodiny nesmite podivat na display. Nedavno jsem tu sama psala o " osobnich poverach " – dejte si to do modre listicky nahore. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
No – k zamyšlení.
Jestli ti nechce Někdo Něco naznačit..........
Buď,anebo máš,bůhvíproč ve zvyku (podvědomí), mrknout na hodiny v ten čas.
Klídek – když si chci nařídit svého nepřítele,tedy budíka,vždy!! se mi tam montuje a překáží otravná vteřinová ručka.
Ale spiknutí v tom vážně nehledám.
0 Nominace Nahlásit |
Jde o náhodu, já to mám podobně s časem 18:09, je možnost, že se na ty hodiny díváte docela často, ale zbystříte pouze když vidíte 11:11.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus se podívat na hodiny třeba v 18:25.A není to tím,že se ráno probouzíš až v 11:11?:-)
0 Nominace Nahlásit |
Já mněl v zimě obrácený problém. Ať jsem se na ulici podíval na kterékoli hodiny, všechny ukazovali jinak. Asi bych si toho nevšíml ale v zinmím oblačení jsem něl mobil ve spodní kapse a proto jsem se chtěl spolehnout na veřejné hodiny. Tak jsem zjistil, že po celém městě (hlavně v blízkosti zastávek autobusů)nejdou ani jedny hodiny. Nekoukáta stále na hodiny které nejdou a stále ukazují 11:11. I to by byla možnost vysvětlení. Pokud se vám ale daří se podívat vždy ve stejný čast, potom asi máte své vnitřní hodiny přesná a nějaký podvědomí příkaz vás nutí se přesvětčit o tom, že je právě 11:11, tedy přesně tolik kolik ja na vašich vnitřních hodinách.
0 Nominace Nahlásit |
Také je možné, že jste někdy v 11:11 zažila nějaký traumatický
zážitek. Teda, myslím.
Něco takového jsem četla, kdysi dávno, o klukovy kterého unesli, bylo to
pro něj peklo, ale nakonec se dostal ven, byl na tom hodně psychicky
špatně.. A i když se pak už lepšil, každý den se stalo, že v čas,
kdy byl unesen se vždy zasekl a podíval na hodiny. Ať byly kdekoli, našel si
hodiny a vždy to bylo v přibližně stejný čas. Nevím, co je na tom
pravdy, ale každopádně je to taky dost zajímavé..
0
před 4903 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |