Dobrý den. Byl jsem u dokotorky s bolestí zad a kolene s občasnými bolestmi hlavy, varlat, problémy se spánkem a únavou. Doktorka mě poslala na ortopedii na kterou mě objednali za 2 měsíce (miluju čeaské zdravotnictví) Po asi týdnu mi doktorka zavolala s tím ať přinesu moč, že příznaky jsou zvláštní a že nechce nic zanedbat a udělat mi nějaká vyšetření. Myslíte že bych se měl něčeho obávat? Neměl někdo podobné problémy? Vím že mi diagnozu řekne doktorka, ale vnesla mi takového brouka do hlavy že se musím zeptat.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2 před 3283 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už jste se setkal se seriózním lékařem, který
by diagnostikoval (ordinoval) přes internet?
Je to sice nepříjemné, ale spoléhejte jenom na svou lékařku. Pokud
byste si chtěl její diagnózu ověřit, můžete si u své zdravotní
pojišťovny
nechat doporučit lékaře k bezplatné konzultaci.
0 Nominace Nahlásit |
Vůbec se neboj. Je mi jasné, že v 15 letech máš obavy. Lékař se vždy jistí dalšími vyšetřeními, aby se přece jen něco nezanedbalo. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jo mel jsem to taky a byl jsem na operaci
Upravil/a: Jan12345
0
před 3283 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, spíš vůbec nemá tucha co ti je, tak zkouší různý vyšetření a doufá že se tam něco objeví.. Spíš ti měla vzít krev a zaškrtat tam všechny imunologický testy, na ortopedii jestli něco najdou, tak max. pochroumaný koleno nebo to že se málo hejbeš a máš ochablý svalstvo.
PS: Já vždycky když se objednávám k doktorovi a oznáměj mi „za 2 měsíce“ tak ještě dodám: „ale já čůrám krev..“ a nakonec se tam vždycky ještě místo najde, a třeba i do druhýho dne. Pak jen dodám že „už to přešlo“.
0
před 3283 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Inkubační doba viru Ebola může být v rozsahu 2 dny – 3 týdny (obvykle 7–10 dnů). Symptomy se též liší, ale počátek nákazy je obvykle náhlý a je charakterizován vysokými horečkami, skleslostí, svalovými bolestmi, bolestmi v kloubech, bolestmi v oblasti břicha a bolestmi hlavy.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |