Nedávno jsem četl že přílišné telefonování může spůsobit vážna onemocnění dokonce to prý může dojít až k rakovině. Přijde mi to absurdní. Můžete se mi na toto téma nějak vyjádřit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? cheltenham před 4654 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vyhřívací poduška nebo el. holící strojek by musel taky spustit bujení. Mikrovlny mohou zahřát buňku, podobně jako ohřívač pod rukama když je ti zima. Souvislost vzniku rakoviny s mobilním telefonováním nebyla potvrzena a vše jsou jen dohady.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, že to není vědecky prokázáno. Kdyby se to totiž prokázalo, tak trh s mobilními telefony skončí, což samozřejmě nikdo nechce. Budete si muset počkat, až za nějakých 50 let přiznají vědci barvu. ANEBO je to opravdu současnými technologiemi neprokazatelné, což ale nic neznamená – Marie Sklodowská se taky vesele ozařovala uranem a než se přišlo na to, že jí to rozkládá tělo, bylo už pozdě.
Ale abych se dostal k tomu vyjádření: existují lidé, kteří při telefonování cítí bolesti hlavy. To, jestli je to věcná a prokazatelná souvislost, už nechám na vás. Jim taky přijde absurdní myšlenka, že telefonování není zdraví škodlivé.
0 Nominace Nahlásit |
Jiné onemocnění určitě. Deformace šlach, svalů, prstů apod., od
neustálého držení telefonu u ucha.
Další může být úraz, kdy například se opaříte horkou kávou, protože
hrnek pálí do jedné ruky a druhá není k dispozici, protože je u ucha
s mobilem.
Možné je proto vše. Delší telefonování se může projevit i na psychice
člověka – když mu přijde účet za telefon.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4654 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |