Pomohl by mi prosím někdo najít nějaký kvalitní horor ? Unavují mě ty americké pseudohorory, scénář pořád stejný, nuda. Nevadí z jaké bude země.Raději upřednostňuji ty psychologické než krváky, ale teď bych brala snad i ten krvák:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Deli před 4638 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlepší horor, jaký jsem kdy viděl a u kterého jsem byl fakt strachy bez sebe byl Paranormal Activity. Doporučuji sledovat sám doma v noci se zapnutým subwoofrem 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? fablen, WeeBear, anonym, briketka10
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pusť si někdy jednání poslanecké sněmovny, popřípadě senátu. Jako horor je to přímo skvělé.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, anci, briketka10
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Léta vzpomínám na tenhle:
HELENA V KRABICI
http://www.ulozto.cz/xP8r5Po/helena-v-krabici-1993-cz-avi-super-dabling-siv-novinky-avi
Vyzkoušejte, je to psycho!
2Kdo udělil odpovědi palec? Andělé, briketka10
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je jich celkem dost, záleží na tom, co tě spíše bere. Mě třeba zaujal Saw a to všechny díly. Je to spíše hra o přežití. Pak dále Paranormal Activity, Hostel, Pach krve, .. Ale určitě jako psycho jak ostatní radí Paranormal Activity.
2Kdo udělil odpovědi palec? samicek333, briketka10
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Orphan
Penny se bojí
Lidská stonožka a ten je opravdu opravdu hrozný takovej jsem dlouho neviděla
všem doporučuju, kdo mají rádi teror a krvák..
0 Nominace Nahlásit |
Vidím to stejně, jako geoorg.
Sledovala jsem Paranomal Activity před pár lety s kamarádkou a i s ní jsem měla opravdu strach. Každopádně je to očividně Tvůj „šálek kávy“, tak doporučuji tento. 🙂 A ne že ho budete poslouchat potichu, zkazíte si tím konečný požitek. 😛
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám rád Záhada Blair witch 1-je to sice starší horor,ale s krví nemá nic společnýho a je fakt dobrej.A z těch krvavých mně nejvíc bavěj všechny díly Saw.
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
doporucuju film Nenavist…od ty doby co jsem ho zhledl se uz na horory radsi nedivam 😁
Zdroj: http://www.csfd.cz/film/167532-nenavist/
0 Nominace Nahlásit |
Už to tu několikrát bylo, ale zkus tyto: Nenávist-fakt dobrý, Fragile – zajímavý příběh, Shutter, Zrcadla, a dost se mi líbil třeba Rec 1,2-i když je to krvák, tak nesundáš z toho oči doslova, a od toho samého režiséra „Películas para no dormir“ zkus zkopírovat název a vložit do uloz.to.cz, ono to nemá český název.
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bazén
Jen by ěm zajímalo zda ty herečku skutečně uměly plavat nebo toho bylo dosaženo postprodukci či dablerkami/kasakderkami.
před 4638 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díky :) máte pravdu , u Paranormal Activity jsem se bála jít i na
záchod, to bylo fajn :D .
Akorát se na to nedá dívat už podruhé, zkoušela jsem to ze zoufalství
protože nic jinýho snad není a nemělo to ten správnej efekt :)
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |