Mužete mě někdo znaly poradit jak z doručeneho emailu odeslat soubor (Formulař)do flešky zasunute do notebooku, protože když zadam- uložit jako, odeslat soubor do flešky naskoči tabulka a v ni je uvedeno–Nemate opravněni k ukladani do tohoto umistěni, požadejte spravce o přiděleni opravněni. Jak je to myšleno kde o to požadat co učinit,aby soubor do flešky jsem mohl vložit. Jinak uložit soubor LZE do netebooku kdekoliv, třeba do dokumenty, ale ne PŘIMO do flešky připojene k notebooku. Děkuji za poskytnuti informace.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3868 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj, není flashka nějak zaheslovaná? Jde na ní přetáhnout jakýkoliv jiný soubor?
0 Nominace Nahlásit |
Neni zaheslovana, když ji mam v počitači tak toto lze provest, mam kratkou dobu notebook a tam je to zřejmě jine než v „mem PC“ Vyskoči tabulka a požaduje opravněni od spravce, aby bylo možno soubor do flešky vložit. Jink z notebooku do flešky jdou soubory vložit, ale co mi přijde emailem (dokumenty) tak to uvadi jak jsem napsal.
Takže rekapitulace:
Na NTB vám nejde uložit soubor z pošty na flešku. (používáte outlook,
nebo webové rozhraní nějakého freemailu, nebo…?)
Na tom samém NTB pod stejným účtem ten samý soubor můžete uložit na disk
a pak překopírovat na flešku.
OK?
Ano to mate pravdu, že to uložim do Dokumenty a pak zkopiruji na flešku, ale rad bych věděl, proč to nelze ihned z pošty na flešku., protože v počitači to jde a pravě ještě nevim co připadně v notebooku lze „nastavit“ aby to bylo možno ihned z pošty na flešku vložit, to mě pravě zajima. Mam Asus X75VB-27…Děkuji
Nebylo by od věci uvést i OS a používaného poštovního klienta. Problém může být v nastavení práv profilu, v němž pracujete, nebo ve splupráci OS a klienta.
OS Windows 8.1 a zřejmě nemam poštovniho klienta, pouze čtu emaily email v prohližeči Mozzila
Tak pak abych pravdu řek, netuším kde je problém.
Doporučuji napsat ještě: systém, program ve kterém pracujete s poštou.
Třeba to někoho trkne.
Nezbývá než prozkoumat nastavení přístupových práv, nastavení webového prohlížeče nebo zkusit jiný webový prohlížeč.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |