V čem je problém? Kup si tedy nějaký čistící gel nebo peeling určený pro tvůj typ pleti.
0
před 3873 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám od Nivea Clean Deeper, sedí mi, jsem s ním spokojená, ale možná by sis měla vybrat spíše sama, nemusí ti sedět, každý člověk má pleť jinou.Však v drogeriích těch přípravků mají mraky, stačí si jen vybrat. ;)
0
před 3872 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já doporučuju kouknout na shop elabela. Já tam nakupuju moc ráda. Třeba tělové peelingy od Maremma Officinalis jsou prostě top.
Dvakrát týdně používám jejich Pleťový a tělový peeling s vyživujícím komplexem a musím říct, že mi vyhovuje maximálně. Používám ho dlouhodobě a moje pokožka se mi za to odvděčuje. Je to poznat, pokožku mám opravdu jemnou a do hloubky pročištěnou.
Já jsem hodně dlouho kosmetiku, která mi bude sedět a to dlouhodobě. A to je právě ta kosmetika z elabela. Taky mám moc ráda značku Maremma Officinalis. Mamce jsem koupila jeden krém a nadchl ji, tak ji udělám k vánocům balíček :)
Rozhodně! Tento shop je prostě skvělý. Mají neskutečnou nabídku. Já tu jejich kosmetiku miluju.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |