Potřebuji uložené fotografie překopírovat na DVD. Nějak se mně to nedaří. Jak mám postupovat? Mám je uložené v Dokumentu. Klikla jsem na Zkopírovat vše na disk CD. Objevilo se okno Při kopírování došlo k chybě.
Děkuji.
Doplňuji:
Ještě jednou děkuji. Mám Nero, jenže jsem vždy kopírovala z jednoho DVD
na druhé. Dnes poprvé pak fotografie uložené v počítači. Takže jsem
byla trochu zmatená.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, ReHu, Jahoda, anonym, vagra, nabubindes, anonym, gagaga před 5220 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
zkuste pro ten účel použít speciální vypalovací software (ideální a uživatelsky nejpřívětivější je NERO EXPRESS) .. ale je poměrně drahý, pokud jej v počítači nemáte pak je vhodnější
zdarma dostupný InfraRecorder (je v češtině ihned po instalaci) http://www.slunecnice.cz/sw/infra-recorder/ … v úvodu klepnete na vytvoření datového disku a pak z horní části (průzkumníku) přetáhnete myší soubory k vypálení do dolní části (struktura disku) jde je momentálně prázná kompilace k vypálení …
nakonec Menu->Akce->Vypálit na DVD…
0 Nominace Nahlásit |
Nejprve si otevřete program pomocí kterého budete fotky na DVD vypalovat/ukládat.Většina jich má intuitivního průvodce,který Vám s tím uložením na medium pomůže.Tak hodně zdaru!PS: Já používám NERO 6 a jsem stále spokojen.I když občas šáhnu po nějakém speciálním..
0 Nominace Nahlásit |
Ja jsem si stahla program nero media hub10,ze stahuj.cz trva to trochu dele,ale pak uz to jde uplne samo,i ja takovy technicky antitalent jsem to pochopila,mam to ted supr vypalene i s hudbickou.Je tam 14 dni zkusebni verze.
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |
Software |