Rokio

Můžete prosím zhlédnout toto video, které pojednává o nejvýznamnějším člověku historie?

Na Youtube zadejte toto: Historický Ježíš: Od člověka k legendě

Podle mě je kvalitně zpracované a vzhledem k tomu, že budou Vánoce, tak je i tématické.

Jinak vás k tomu nenutím. Je to jen moje prosba.

Zajímavá 0 před 12 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Tonda Káňa

Můžeš prosím zhlédnout toto video, které pojednává o Taylorově rozvoji? https://www.y­outube.com/wat­ch?v=3d6DsjIB­zJ4

Podle mě je kvalitně zpracované. I když mu nebudeš rozumět, ať už kvůli angličtině či kvůli matematice, tak se na něj pls podívej 🙏 Nijak tě k tomu nenutím, je to jen moje prosba 🙏

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Už zase meleš nesmysly?

Nejvýznamnějším člověkem historie nemůže být někdo, kdo nikdy neexistoval. 🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Děkuji nechci. Nejsem křesťan

0 Nominace Nahlásit

elkon

Strč si to do zdu. Když to bude někdo chtít, tak si to najde. Co je podle tebe, vykládej doma, tady neotravuj. Cvoku nepoučitelnej a vlezlej.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Dochy

elkon: Strč si tam své odpovědi. Pokud jseš tak alergickej na některé uživatele, tak se jim prosím vyhýbej, nebo si je rovnou zablokuj. Případně si dojdi na testy a nech se vybavit pohotovostním balíčkem (obvykle Dithiaden, Prednison, Epipen)

OmylCZ

Přesně tak

Dochy

Filip84:
Už jsem to tu řešil několikrát. Jak jsi prosím došel k Tvé víře, že Ježíš neexistoval? Dosud jsem neviděl žádný důkaz o jeho neexistenci 😉 Za to jsem si vědom faktu, že různé zdroje (a to zdroje sídlící na významně různých stranách barikád(-y)) o něm pojednávají jako o historické postavě. Liší se víceméně jen v pohledu na jeho význam, jeho historickou úlohu a jeho chování a činy.

Filip84

Nevěřím v nic a nikomu, nemohu, tedy, „dojít k víře“. Debata mezi námi je bezpředmětná.

Dochy

Kecy. I ten ateista věří, že bůh neexistuje 😉

Tonda Káňa

Ateismus není víra.

Tonda Káňa

🤪🤪🤪🤪

Nový příspěvek