Baví mě ruskojazycny rap, ale vzhledem k událostem aktuální doby nevím, jestli je vhodné takovou hudbu poslouchat na veřejnosti. Myslím tím hlavne v autě. Mám starší vůz bez klima, takze otevrena okýnka a pokud jsem v zácpě, nebo někde u obchodu atd, kde je slyšet co poslouchám, raději preladim na něco jiného. Co byste si mysleli vy, slyšet ruskou hudbu z mého auta?
Zajímavá 0 před 863 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano
Nikomu nic není do toho, co si posloucháš. Omezovat se kvůli joudům je zbytečné.
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, Rokio, aliendrone
před 863 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Tebe zajímá, co si ostatní myslí? Nebo Ti na tom záleží? Pak to neposlouchej – jednoduché. V opačném případě snad není problém, ne?
Upravil/a: Filip84
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Je to v pořádku. Zakázané to není a není to v rozporu ani s dobrými mravy.
2Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, aliendrone
před 863 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Taky v autě posluchám ruskou muziku a neřeším to.
V Tvém připadě by mě spíš rozčiloval ten rap😆
Upravil/a: Rocker
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Chybí možnost" nevím". Já NEVÍM!
Filip, podle mýho jsi otázku nepochopil správně. Třeba tazateli nejde o to, co si o něm budou myslet ostatní, ale má například strach, aby mu náš demokratický systém nějak výrazně neomezil, případně přímo nepoškodil život. Což se zde bezpochyby nabízí! Nikdy, NIKDY nezapomeňme, že „za kovida“ nám v Globusu NEPRODALI JÍDLO S SEBOU (!!!), když jsme nebyli tečkováni a měli jsme hlad. A to jde prosím o soukromý řetězec s potravinami! ); ); );
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 863 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Jen bych doplnil Její Excelenci velvyslankyni PEKLA led ohledně rusobijce. Se divím, že se mu z toho v kalhotách neobjevil tRUS! (Možná to před námi TAJÍ? ;) :D :D)
0 Nominace Nahlásit |
Ne
ruskojazyčný rap je určitě šílenost, poslouchej něco jiného
Upravil/a: Arne1
0
před 862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Len pritom nedráždite našeho miestneho „rusobijca“, ktorý ráno vstáva s myšlienkou na Rusko, celý deň myslí na Rusko a v noci sa mu snívajú sny o Rusku.
Upravil/a: led
0
před 862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filip84>>> Striktně není zakázána ani https://archive.org/details/vid20181212wa0002 , jen riskuješ paragraf za propagaci nacismu. A v NAŠEM dem(ent)okratickém soudnictví HÁDEJ jak dopadneš? ;) :D :D
Zjentek, u mě v autě běžně hraje „Volga, Volga“, nebo „O Deutschland hoch in Ehren“, nebo „Das Lied der Deutschen“, nebo „Bozhe, tsarya khrani“, nebo třeba „Das Lied der Deutschen“. Nikdo Tě nemůže omezovat v čemkoli, co není zákonem zakázáno.
Zakazane to není, ale ani nechci dostat, nebo aby mi nekdo obešel s klíčem auto. Asi je to kravina, nez zakázali hudbu ruskych interpretů verejne hrát na Ukrajine, tak me to ani nenapadlo, jelikož to ani nijak nesouvisí.
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |