Upravil/a: Kartelhodoha
Zajímavá 0 před 566 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Netuším a je mi jedno, co hodlá obhajovat.
Troufám si jen podotknout, že české kuřecí maso je proslulé, možnou
přítomností salmonely desítky let. Táhne se před rok 1989. Je to to
nejmenší „zlo“. Správnou tepelnou úpravou, člověku zdravotné újma
nehrozí.
0
před 565 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |