Hodně se to podobá akciím, ale ne samozřejmě ve všem. Komoditám se to podobá částečně taky. Jo, a hazard to nepochybně je taky solidní. 😉
0 Nominace Nahlásit |
Někdo by řekl, že akcie jsou hazardem.
Mezi kryptem a akciemi příliš nerozlišuji, ono statisticky řečeno, o peníze spíše přijdete na akciích (vyšší množství akcií, které spadnou na hodnotě, než množství altcoinů, které spadnou na hodnotě).
U mě je tedy pravda, že jsem přestal investovat do krypta, kvůli jeho přílišné volatilitě (= rychlým změnám v hodnotě). Investuju do REIT (akcie nemovitostních fondů), které jsou velice stabilní a výdělečné, plus pár standardních akcií (typu Tesla, Ford.. ). Zajímám se také o options trading.
Jinak ale
Kapitálový trh = nikdo vám nic nezaručí = vždy do určité
míry hazard
0 Nominace Nahlásit |
Jednoduchou definicí hazarduje „investice s prvkem náhody“. Ani akcie, ani kryptoměny neobsahují prvek náhody. Nicméně pravidla pro pohyb na takovém trhu jsou velmi složitá a komplexní. Myslím, že zaměňujete hloupost a nevzdělanost s hazardem. Jinými slovy šance, že 40letá žena daruje neznámému muži po telefonu 740 000 (Zlín) aby jí je proinvestoval, nebo 55letý muž daruje 1 200 000 Saúdskému princi (Praha 2017) jsou milionkrát vyšší, než že by zkušený makléř nedokázal vydělávat na burze, nebo u kryptoměn. A já rozhodně nejsem expert. Nicméně cokoli mi můj makléř poradil fungovalo. (Ne do všeho jsem šel.) A to hlavní, u kostek si opravdu nepřečtete noviny a nevydedukujete, že je čas skončit. Hazard je jen hra a hlavně naprosto ignoruje lidské zkušenosti a rozum. Rozumné investování umí rovnoměrně rozdělit portfolio a pak lze snadno vydělávat i na rizikových položkách.
0 Nominace Nahlásit |
Investice do kryptoměn je ryze spekulativní, stejně jako u akcií či jakákoliv jiná investice. Jde jen o míru rizika (a výnosu), abys mohl rozlišovat mezi „jistějšími“ a „hazardními“. Nic takového jako REÁLNĚ 100% spolehlivá a jistá investice NEEXISTUJE, budiž ti připomínkou SVĚTOVÁ KRIZE vzniklá z obchodování se „ZAJIŠTĚNÝMI“ (!!!) cennými papíry v roce 2007/8. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Kryptoměny jsou spekulativní, velmi volatilní investice, v podstatě na úrovni hazardu. Komodity nebo akcie mají za sebou něco reálného, kryptoměny jen víru, že je dál někdo bude těžit a kupovat s tím, že na nich vydělá.
0
před 1172 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vážený pane, potřebujete půjčku ke konsolidaci svého dluhu? Potřebujete půjčku na financování svého podnikání? Fyzickým osobám a společnostem nabízíme zajištěné půjčky nebo prostředky za nižší úrokovou sazbu 2%. Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím; e -mail (Theodorejamesonfinance@gmail.com). Čeká na vaši odpověď co nejdříve. Pane Jamesone