No ale nechávat úspory na účtu je taky šílenost. Úroky žádné a chapadla státních institucí mohou finance velice snadno uchvátit.
0 Nominace Nahlásit |
Dost drahá matrace…
😉
Zajímalo by mne, jestli je – ´za ty prachy´ – aspoň pohodlná…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to, že ne. Též vzpomínám na příběh který se odehrál nějak takto: dcera jedné starší paní bez zeptání vyhodila její letitou nepěknou matraci protože „babička přece musí konečně spát na lepším“. Když se ona babička vrátila z návštěvy a všimla si že sedí na posteli na nové, běžela za dcerou kde je tedy jako ta původní?! Dcera v klidu odpověděla, že ji před pár hodinami odvezli popeláři. Babičku málem kleplo – v matraci bylo přes 1 mil. USD. Myslím že ji ale nakonec našli.
0 Nominace Nahlásit |
… to ne, není to dobrej nápad, já nemám rád hodně pod hlavou, takže raději do šuflete …
0 Nominace Nahlásit |
je to strašná blbosť, je to aj nebezpečné (lupiči s tým rátajú u seniorov takmer automaticky, na slovensku kradnú z domov tisíce eur) aj neekonomické
lenže vysvetlite toto dôchodcovi, ktorý má 5 tried ľudových, 1.štádium alzheimera a celoživotnú paranoju (díky, boľševici! ) voči inštitúciam…
možno nejaký psychiater by mu to ešte primerane vysvetlil (hoci čakať takú lekársku ochotu, no, povedzme, buďme naivní), ale to je predsa strašná hanba, ťahať dedka k cvokárovi, čo by povedala dedina!
a vy v čechách často ani nemáte farára, ešte dákeho slušného dôchodcovia poslúchnu a v mnohých veciach konajú správne…
0 Nominace Nahlásit |
Smode – mám dojem, že podobný příběh jsem četl i z našich luhů
a hájů…
😉
No – čertví, nakolik jsou pravdivé… Na druhou stranu – jakoby na tom
něco záleželo…
😉