Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, marci1 před 2804 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určitě ano. Metal je typická hudba intelektuálů. Hlupáci poslouchají jazz.
0 Nominace Nahlásit |
jasný, rozhodně jsou na to intelektuálně výrazně líp, než ti, co poslouchají Evropu 2 a podobné sra*ky
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, redy, briketka10, Marky Stark, marci1, gecco
před 2804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spoustu těch textů má opravdu
hloubku, ale to majíi texty raperů.
…
Keplere
přidám Ti několik obrázků v GIF 😁
na každé zvířátko klikni a rozbalí se
další. Vím, že to znáš, ale třeba pro
jiné. :)
…
https://www.google.cz/search?q=gif+animals+tumblr&biw=828&bih=377&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3n5uT97jSAhVHQBQKHbO7BygQ_AUIBigB#imgrc=uZvzfmIHzxDm8M:
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Hurá, já jsem vyhraněný blb! Tradiční jazz je moje krevní skupina. Ale na ten moderní jsem blb až moc.
Upravil/a: Kepler
4Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1, talka, gecco
před 2804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě, to si piš. Jediný metalista v rodině, je ten
nejbystřejší:
http://jpeg.cz/images/2017/03/02/F8HhN.jpg
http://jpeg.cz/images/2017/03/02/2wx08.jpg
🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Lamalam, gecco, Marky Stark
před 2804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řekl bych, že jsou chytřejší jak posluchači hiphopu nebo techna.
4Kdo udělil odpovědi palec? redy, gecco, Kepler, Marky Stark
před 2804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně.
Jakejpak jazz, hlupáci jedou drum'n'bass a techno.
No a ti úplně nejchytřejší klasickou hudbu, žejo.
2Kdo udělil odpovědi palec? talka, Marky Stark
před 2804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No takovou hloupost jsem ještě neslyšela. Domnívám se, že to pravda není.
0 Nominace Nahlásit |
On ten nadpis naznačuje, že hloupé děti metal neposlouchají nebo že všichni, co poslouchají metal, jsou chytří. Ve skutečnosti z toho průzkum vyšlo, že pokud někdo poslouchá metal, je PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ, že bude chytřejší, než někdo, kdo poslouchá pop.
Já osobně metal skoro neposlouchám, ale mám několik kamarádů, kteří metal poslouchají a jsou opravdu velmi inteligentní. Obvykle se to týká hlavně studijních výsledků. Mají talent na určité obory, pálí jim to, nemusí se moc učit, leze jim to do hlavy samo…
Takže pokud máte dítě, co poslouchá metal, rozhodně neodrazovat ;)
0 Nominace Nahlásit |
marci: jak to děláš, že vkládáš texty do obrázků? Ale napiš mi to do IP, ať to po tobě neopakuje kdejaký blb, z těch jenom já.
Počkat, tohle mě zaujalo. Chceš říct, že vidíš od marci1 obrázky přímo v odpovědi? V čem to prohlížíš? Já na PC ve Firefoxu a na tabletu taky ve FF a v systémovém prohlížeči, navíc zkouším jak variantu pro mobilní zařízení, tak pro nemobilní a přímo obrázky nikdy nevidím, vidím jen odkazy a když chci vidět obrázek, musím na to samozřejmě kliknout/ťapnout. Hm?
monikaops: jistěže je to pravda. Zařiď mi grant z University of Cambridge a já dokážu, že pojídači Hermelínu mají daleko větší šanci na slušný houbařský úlovek.
Zařiď mi dost Hermelínu zdarma (pro výzkum) a prokážu naprostý
opak…
😉
Inu – blábolit umíme taky…
😉
Tak pozor! Moje tvrzení je založeno na dost pravděpodobné domněnce. Ta bílá plíseň na Hermelínu totiž není nic jiného než houba a stejně tak i voní. Zavětřím-li Hermelín, vyčuchám i praváka. A ne, že ne! 🙂
No právě – tvůj čich otupený Hermelínem dovolí lépe hledat houby
(o hřibech ani nehovoře) těm jiným…
😉