Dobrý den, uvažuji o koupi notebooku, nebo počítače. Potřebovala bych ho hlavně kvůli škole (takže by byl asi lepší notebook), ale i třeba na skypování či sledování filmů. Prostě a jednoduše potřebuji KRÁSNÝ počítač/notebook který bude mít velkou paměť a budu u něj mít záruku že mi vydrží delší dobu. Zatím silně uvažuji o značce APPLE, která (alespoň myslím) všechna moje kriteria splňuje, ale docela mi vadí cena, a tak bych potřebovala vědět jestli se vyplatí zainvestovat do APPLU, nebo jestli existuje nějaká stejně dobrá a levnější varianta. Děkuji za odpovědi
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3078 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
OSTATNÍ ZNAČKY
Když pominu fakt, jak příšerně prohnilá tahle zvenku „nablýskaná“ společnost je, viz: http://listverse.com/2013/05/23/9-signs-apple-is-being-run-by-supervillains/ a budu koukat jen na technologickou stránku věci, tak nemám jediný důvod, proč si myslet, že Apple něčím vyniká, kromě skvělého marketingu. Je to předražený průměr s uzavřeným OS, který nedovoluje uživateli nejzákladnější možnosti přizpůsobení, které jsou na jiných platformách běžné. Osobně nemám vyloženě oblíbenou značku, ale myslím, že podvědomě fandím Googlu a jeho produktům.. Momentálně největším inovátorem v oblasti displejů, smartfonů, SSD disků, paměťových modulů atd je asi Samsung, ať se nám to líbí, nebo ne, (sám Apple je jeho dlouhodobým odběratelem důležitých součástek.)
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
OSTATNÍ ZNAČKY
Jablko je jen na přidání extra swagu jinak žádné extra výhody nepřidává..
Upravil/a: Lgee
0
před 3078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
OSTATNÍ ZNAČKY
Co se týče mobilů nebo tabletů jsem zastánce Applu. V případě počítačů bych volil nějaký s windowsem kvůli lepšímu poměru cena/výkon. Ovšem pokud máš 70k na vyhození, bez macbook.
Upravil/a: Tw!st
0
před 3078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
OSTATNÍ ZNAČKY
Z Apple jen pozlacený s diamanty „MacBook Pro.“ 🙂
http://fanda.nova.cz/clanek/hi-tech/pocta-stevu-jobsovi-24-karatovy-macbook-pro.html
0
před 3078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
OSTATNÍ ZNAČKY
lepší, horší…záleží k čemu. Mezi profesionály jsou oblasti, kde je Apple prostě standardem – typicky třeba nahrávací studia – v tomto případě o marketing tolik nejde. Nicméně marketing mají opravdu zvládnutý dokonale.
0
před 3078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek