Myslíte trénink jako nějakou pohybovou aktivitu?To je určitě podle mě přetěžování organismu.Nechte je občas taky jít za kamarády a pohrát si!
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, Hlada, pareCZek
před 4988 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud sport,který provozují je i jejich koníčkem,tak je to v pořádku,hlavně že je to baví,lepší než sedět u pc a hrát stupidní hry.
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, led, Michal Kole
před 4988 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, jestli jsou ty děti již trénované, jak náročný je trénink a jak je dlouhý.
Znám několik, které trénují a jsou v pohodě. Jedna holčina dělala vrcholově moderní gymnastiku. Od mala. A jeden klučina i jeho sestra zase běhali dlouhé tratě. V zimě i na lyžích.
Důležité je, aby je to bavilo.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych řekla že aj jo.Dítě v takovém věku potřebuje mít i čas na své koníčky odpočinout si od škole a né každý den ještě chodit do kroužku
0 Nominace Nahlásit |
Mají čas i na další aktivity, na běžné blbnutí s kamarády
apod.?
Je ten trénink jejich volba a nebo skryté přání rodičů mít úspěšné
děti se kterými se potom mohou ve svém okolí prezentovat?
10–12 let je čas pro víc aktivit než jeden sport aby se dítě mohlo
všestranně rozvíjet.
0 Nominace Nahlásit |
Je to individuální. Moje ratolest má trénink 5× týdně po 2 hod. a v poho. a je mladší!
0 Nominace Nahlásit |
Taky záleží jak moc je ten trénink intenzivní.
Když dítě z tréninku přijde odpočinutější než tam odešlo, tak se tam asi moc „nesportovalo“, ale když ho zdravotníci domů nosí vyčerpaného na nosítkách 😁 tak asi taková intenzita, 6× týdně škodí.
0
před 4988 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží, jestli to dítě zvládá a sport ho baví. Syn hraje hokej a trénink má 3× týdně + v sobotu nebo v neděli zápas. Jsem rád, že ho hokej baví a byl bych rád, když by v něm byl úspěšný. I když hokej není zrovna levný sport, přesto mi nedělá problém koupit synovi to nejlepší vybavení. I taková hokejka musí být kvalitní, proto mu je kupujeme z https://www.bauerhockey.cz/hrac-hokejky .
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |