Aj v stredoeuroskom regione nájdete dôchodcov milionárov. Penzia síce
malá, ale ušetrený nahanobený príjem z aktívneho života im umožní
nielen toto, čo „chudobný“ dôchodca na obrázku.
Pre vaše uspokojenie, nie každý nemecký dôchodca si to môže dovoliť a
nie každý starobný dôchodca poberá dôchodok.
0 Nominace Nahlásit |
Snad tak hluboko neklesneme. Vždyť se na to podívej, chudák valí témeř po okresce, (terén asi nic moc, když potřebuje člun) a servis široko daleko žádný, jelikož veze i rezervní auto! Hrůza kam to unterfýreři dopracovali! ;) :D :D
Když to porovnáš s českým důchodcem (když se chce „dovolenkovat“), tak zásadně tryskáčem (jakkoliv tvrdí, že „jen Orient expresem“ – to aby nebudil příliš velkou závist) a pochopitelně žádné bohem zapomenuté okresky s nemožným terénem, nýbrž rovnou do zahraničního WELLNESSU! (Sprostá Mallorca je dobrá jen pro německou lůzu, my víme) No vážně nekecám, fakticky to tak je! ;) :D :D
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, briketka10, Kepler
před 1915 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podřídit takové vizi svůj život a nebo prostě jen dostatečně vydělávat. Pro většinu průměrně vydělávacích lidí postačí i takový karavan z bazoše/aukra a za ním starý vozejk a na něm ojeté auto a člověk si může užít i na nafukovacím člunu. Na co je tohle třeba německému důchodci, když třeba veze protivnou manželku, která jej drží na uzdě? ;)
0 Nominace Nahlásit |
Ano, myslím, že již dnes je to realitou i pro Čechy, poněvadž ten obytný vůz zcela jistě neřídí průměrný důchodce.Jedná se o velmi zavádějící obrázek.
Žil jsem a pracoval v Německu a podle toho, co jsem se ptal místních, to tak úžasné není. Našel jsem mimochodem na rychlo článek o průměrném důchodu v roce 2015, který byl cca 1 230 eur.
Upravil/a: df
0 Nominace Nahlásit |
Kde žiješ?
To přece vůbec není realita.
Spousta čechů jezdí na podobné a i lepší dovolené.
Nejspíš jsi zaspal dobu.
Co JE, ne BUDE k tomu potřeba. Vydělat něco peněz.
0 Nominace Nahlásit |
Jako my tady? Nebo my Češi? To druhé je celkem reálné, konzum je na vzestupu. A až se pak dopracujeme k takovému vlastnictví, bavit nás už nebude, takže zase smolík!
Na podotázku se můžeš zeptat přímo vlastníka z obrázku- nezamazali mu poznáznačku. (;
0
před 1914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ne. Já potřebuji od Abalia auto (uprostřed zdroje) s konferenční
místností. 🙂
http://www.abalio.de/automotive/index.html
0
před 1913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako když na to koukám, tak bych to vlastně nechtěl. 😁 Jako k čemu to je dobrý? Loď si můžu půjčit, pronájem obytného auta vyřeším přes https://www.reslgroup.cz/ a nejsem zase takový fanoušek rychlých aut, abych se musel předvádět v nějakém sporťáku. Prostě každý tak, jak si zaslouží. Ono když potkáte Němce na dovolené, tak to většinou nejsou zrovna sympaťáci.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |